Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un akıl sağlığı yerinde çıktı!

Ordu'da genç balerin Ceren Özdemir'i evinin önünde katleden Özgür Arduç'un, Elazığ'da yapılan kontrollerinde akli dengesi yerinde çıktı.

Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın dün yapılan ilk duruşmasında Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla hakim karşısına çıkan cinayet sanığı Arduç'un, ifadesi sırasında akıl hastası olduğunu beyan etmesi üzerine, akıl sağlığının tespit edilmesine karar verilmişti.

Sanık, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için bugün, Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Söz konusu testlerde katil Özgür Arduç'un akıl sağlığının yerinde olduğu belirlendi.

Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un akıl sağlığı yerinde çıktı!

İŞLEMLERİN ARDINDAN TEKRAR VAN'A GÖNDERİLDİ

Arduç, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için getirildiği Elazığ'da işlemlerin tamamlanmasının ardından tekrar Van'a gönderildi.

RAPOR BİLİMSEL GERÇEKLERLE ÖRTÜŞÜYOR MU?

Diğer yandan, Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nin verdiği "akıl sağlığı yerinde" raporu tartışmaları da beraberinde getirdi.

Psikopat bir kişiliğe sahip olan ve adeta bir suç makinesi şeklinde hayatını geçiren katil Özgür Arduç'un akıl sağlığının uzman adli tıp doktorları tarafından yerinde bulunması pek çok vatandaş tarafından "akla yatkın" bulunmadı.

 

Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un akıl sağlığı yerinde çıktı! ile ilgili etiketler Elazığ Ordu Van cinayet Kadın Cinayeti Özgür Arduç Ceren Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.