Ceren Hindistan kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Ceren Hindistan kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne merak ediliyor. Yaptığı açıklamalar ile sürekli gündem olan oyuncu Ceren Hindistan'ın hayatını derledik. Ceren Hindistan kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne detayları ile haberimizde.

Ceren Hindistan yaptığı olay açıklamalar ile gündem oldu. Ünlü oyuncu Ceren Hindistan sevgilisinin çocuk istediğini açıkladı. Fakat Ceren Hindistan'ın ikinci çocuk için koyduğu şartlar sosyal medyada gündem oldu. İkinci çocuk için iki dadı, aşcı ve şöfor isteyen Ceren Hindistan'ın hayatını sizler için araştırdık. Ceren Hindistan kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne haberimizde.

Ceren Hindistan kimdir?

Ceren Hindistan 27 Şubat 1989 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Çankaya İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra 2007 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden olan oyuncu Ceren Hindistan film ve dizi oyuncusudur.

Ceren Hindistan kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Ceren Hindistan'ın 2014 yılında iş adamı Ümit Aslan ile ilişkiye başlaması ardından ikilinin 25 Temmuz 2015 yılında Arya Rima isminde kız çocuğu dünyaya geldi. Ceren Hindistan sevgilisi Ümit Aslan ile yollarını Ocak 2016'da ayrılmıştır.

Film - Dizi                          Yıl            

Senin Uğruna                2007         

Fedai                                2007          

Baba Ocağı                      2008        

Ah Kalbim                         2009       

Saklı Hayatlar                   2010       

Sakarya Fırat                    2009 - 2010          

Babalar ve Evlatlar          2012     

Muhteşem Yüzyıl            2013     

Firuze                                  2013      

Aşktan Kaçılmaz               2014

Instagram adresi ne?

Ünlü oyuncunun Instagram adresine (@hindistan.ceren) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Ceren Hindistan kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Ceren Hindistan kimdir kaç yaşında ne dedi neden gündem oldu Instafram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.