Ceren Erginsoy'un kızı ve eşine saldırı!

Ünlü dizi ve tiyatro oyuncusu Ceren Erginsoy'un eşi ve kızı Kadıköy, Caddebostan'da yol kenarındaki piknikçiler tarafından saldırıya uğradı. Saldırı anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Oyuncu Ceren Erginsoy, Caddebostan sahilinde bisiklet yolu üzerinde piknik yapanları uyaran eşi ve kızının darp edildiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

"ŞİDDETE MARUZ KALDILAR"

Erginsoy, Twitter hesabı üzerinden, "Bisiklet yolunda giderken, Erdem Özcan ve kızım ciddi olarak şiddete maruz kaldı. Bu olayı görenler, elinde video olanlar bize ulaşsın lütfen." dedi.

Ünlü oyuncu sonraki paylaşımında 112 ekiplerinin eşi ve kızının yardımına koştuğunu belirtti.

Ceren Erginsoy'un kızı ve eşine saldırı!

"MOBESE KAMERALARI ÇALIŞMIYOR"

Erdem Özcan da olaya şahit olanlara çağrıda bulunarak "Maalesef elimizdeki cep telefonu görüntülerinden saldırganların kimlik tespiti yapılamıyor. Civardaki mobese kameraları da çalışmıyormuş. Başka görüntü alanlar varsa bizimle irtibata geçerlerse sevinirim. Teşekkürler." paylaşımını yaptı.

Ceren Erginsoy'un kızı ve eşine saldırı! - Resim : 2

 

Ceren Erginsoy'un kızı ve eşine saldırı! ile ilgili etiketler Twitter Kadıköy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.