EDHO'nun Ömür'ü Ceren Benderlioğlu kimdir?

Ceren Benderlioğlu kimdir? ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ya (EDHO) geçtiğimiz bölümde katılan ve Çakırbeyli ailesinin düşmanı Façalı ailesinin en küçük kardeşi olan Ömür Façalı, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle konuşulmaya başladı. Ceren Benderlioğlu kimdir, EDHO Ömür gerçekte kim, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Ceren Benderlioğlu kimdir? Ömür Façalı kaç yaşında? İşte detaylar

Ceren Benderlioğlu kimdir? ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi EDHO'nun kadrosuna geçtiğimiz bölümde dahil olan Ceren Benderlioğlu, internette araştırılmaya başladı. Ömür Façalı karakterini canlandıran Ceren Benderlioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de güzel oyuncuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Ceren Benderlioğlu kimdir? İşte EDHO Ömür Façalı hakkında her şey...

EDHO'nun Ömür'ü Ceren Benderlioğlu kimdir?

EDHO ÖMÜR FAÇALI KİMDİR?

Ceren Benderlioğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu. Façalılar'ın kız kardeşi Ömür Façalı’yı canlandıracak olan Ceren Benderlioğlu, dizinin Behzat’ı Emir Benderlioğlu ile evli. İşte, Ceren Benderlioğlu’nun hayatına ilişkin diğer bilgiler.

Evlendikten sonra ‘Benderlioğlu’ soyadını alan Ceren Şekerci, 1 Ekim 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Lisansını Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünde tamamladı.

2002 yılında Savaş Dinçel, Kadir Çöpdemir, Peker Açıkalın, Cem Kılıç, Açelya Akkoyun’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Ekmek Teknesi’nde rol aldı. 2005 yılında Kırık Kanatlar, 2014 yılında “Kertenkele” adlı dizilerde rol aldı. Ceren Benderlioğlu, 6 Temmuz 2010 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Emir Benderlioğlu ile nikah masasına oturdu. Çiftin Nur adında bir kızı var.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 19 Şubat Salı akşamı 125. yeni bölümüyle ekrana gelecek. EDHO yeni bölümde, Ömür Façalı, Çakırbeyli ailesinin kadınlarına sürpriz bir ziyaret yapıyor. Diğer yandan ise Ünal Bey'in aralarındaki savaşı bitirmek için masaya dahil ettiği Façalı ailesi kirli işlerini başkasının yürütmesine karar veriyor. Haşmet'in 'İşimizi yapmaya devam edeceğiz ama kendimiz yapmayacağımız' sözleri dikkat çekerken, Façalılar tüm depolarını başkalarına devrediyor.

Ancak Hızır ve İlyas, Façalılar'ın bu hamlesini anlıyor. Hızır Çakırbeyli, 'Artık hırsızlığı Façalılar yapmayacak. Kimlere yaptıracaklar, kiminle savaşacağız? ' diyor. İlyas ise intikam yemini ediyor ve önce sokakları temizleyeceğini ardından ise Façalılar'ı öldürmek için masaya oturacağını söylüyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, cezaevinde düşmanlarının koğuşlarına konulan Behzat ve İlyas saldırıya uğradı. Dışarıda ise Hızır ve Haşmet, kardeşlerini kurtarmak için planlar yaptı. Ünal'ın araya girmesiyle cezaevinde olan İlyas ve Behzat sürpriz şekilde tahliye edildi.

EDHO 124. son bölüm final sahnesinde ise meşhur masaya yeni üyeler katıldı. Haşmet ve kardeşi Behzat, artık masanın birer üyesi oldu. Ünal ise 'Bu masada olan hiç kimse birbirini öldüremez' diyerek Çakırbeyliler ve Façalılar arasındaki çatışmaya son verdi. Hızır Çakırbeyli de 'Bu masanın lideri Ünal Bey'dir. O ne derse o olacak' diyerek son sözü söyledi.

İlyas ve Behzat'ın koğuşlarının değiştirilmesi, aralarındaki hasımlığın son bulmasını sağlamaz. Façalılar da İlyas'ın içerideki dostları da reislerinin başına gelebilecekleri bildikleri halde harekete geçmek için doğru zamanı beklerler. Düşmanının ölüm haberini almadan öfkesi dinmeyecek olan İlyas ve Behzat'ın, bu saatten sonra içeriden sağ çıkabilmek için bir mucizeye ihtiyaçları vardır. Kardeşlerinin savaşına mani olamayan Hızır ve Haşmet, bir yandan içeriden kötü bir haber almamak adına dua ederken diğer yandan herhangi bir kaybın ardından yaşanacakların hesabını yaparlar. Haşmet, Hızır'ın gücünün farkında olduğundan tekrar karşı karşıya gelmek istemez. Aralarındaki hasımlığın son bulması için ayağına gelen bir fırsatı da kaçırmayacaktır.

KONUSU

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur…
Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever…
Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır… Vefakar bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir…

Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir… Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir…

114.Bölüm

Hızır, emekli olduğunu söyleyerek Çakırbeyli ailesinin sorumluluğunun İlyas'ta olduğunu ilan eder. Parasını, ortaklarını dolayısıyla da gücünü kaybeden İzzet, İlyas'la uzlaşmak için Fuat'ı devreye sokar. Eğer bir anlaşma olacaksa şartlar nettir; içlerindeki hainin adına karşılık barış... Yapılan anlaşma sonucunu hainliğinin ortaya çıkması an meselesi olan Ateş'in, ardına saklandığı düzmece ilişkisi de başına bela olmaya başlar. Ateş, kendini kurtarabilmek için bu belayı hızlıca başından savacaktır. İlyas kontrolü tamamen ele almışken tozu dumana katar ve yaptığı infazlara imzasını atmaktan çekinmez. Bu tavırlarıyla düşmanlarının yüreğine korku salarken başlattığı büyük savaşın karşılığının bedelini tek başına ödemeyecektir..

113.Bölüm

Alparslan'ın içlerindeki haini bulmak üzere yaptığı planın sonuçları ağır olmuştur. Ateş tarafından sırtından vurulan Hızır Çakırbeyli, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, İlyas acısını en yakınlardan çıkartır. Ağabeyinin başına gelenlerden Hızır Ali ve Alparslan'ı sorumlu tutan İlyas, artık ondan gizli bir iş çevrilmesine izin vermeyecektir. Hızır'ın yokluğunda ailenin reisi görevini üstlenir ve herkesten kendisine itaat etmesini ister. Sözüne uymayanların cezasını kesmesi de, aldığı bu büyük sorumluluğun üstesinden gelmesi de kolay olmayacaktır. Yaşananlardan sonra Çakırbeylilerin uzun süre toparlanamayacağını düşünen İzzet ve Muzi'yi öldürerek hainliğinin ortaya çıkmasını engelleyen Ateş biraz olsun rahatlamıştır. Ailenin başına geçen İlyas'ın intikam hırsıyla hata yapmasını beklerler; fakat o hırsın başlarına nasıl belalar açacağını tahmin bile edemezler.

112.Bölüm

Çakırbeyliler, Muzi'yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş'in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir. Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan'a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez. Bu ölüm kalım savaşında asıl hedef Muzi iken son yaşanan olaylar okların İzzet'e dönmesine neden olacaktır. Dayısının intikamını almak için Hızır'dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar. Tüm olanların sorumlusu sayılan Muzi, bir Çakırbeyli'yi ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır. Her geçen gün yaptıklarıyla onu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş'in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir. Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine'nin canını yakacaktır.

111.Bölüm

Çakırbeyliler, Muzi'nin tuzağı karşısında ölümle burun buruna gelmiş, hem devleti hem ailesi için can vermeye hazır olan Alparslan kendini amcalarının önüne atmıştır. Bir yerlerde kendisini beklediğini düşündüğü Özlem'e kavuşması an meselesidir. Çektiği acılar yaşından büyük olan Hızır'ın ise aileden birini daha kaybedecek gücü yoktur. Bir yandan çok güçlü düşmanlarla savaşırken diğer yandan içlerinden birinin hain olduğu düşüncesi onu çok yıpratmıştır. Bu süreçte kimseye soluk aldırmadan başladığı işi bitirmeye çalışan Muzi de hırsıyla Ateş'in hayatını tehlikeye atmaktadır. Gelinen son noktada, hain ile ilgili büyük sırrın ortaya çıkmaması için tek bir yol vardır; Davut'un ölümü... Ateş'in vakit kaybetmeden yaptığı plan, başına geleceklerden habersiz bir caniyi evine kadar davet eden Davut'un sonunu hızlandırır. Öngörüleri sayesinde olacakları tahmin eden Ünal Kaplan dahi bu büyük kaybın önüne geçemeyecektir.

EDHO'nun Ömür'ü Ceren Benderlioğlu kimdir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.