CepteTEB'ten hoş geldin faizli ihtiyaç kredisi kampanyası! 135 bin TL'ye 75 bin TL'lik destek alma fırsatı sunulacak!

Nakit ihtiyacı artan mevcut müşterileri için düzenlediği avantajlı kredi kampanyaları ile bilinen CepteTEB, bu kez de yeni müşterileri için uygun faizli bir kredi kampanyasının duyurusunu yaptı.

Enflasyonun durmadan yükselmesi ile birlikte giderek zorlaşan gündelik hayatın ekonomik koşulları, hali hazırda ellerindeki gelirler ile geçinmeyi başaramayan vatandaşların isyan bayraklarını çekmelerine sebep oldu. Bütün bir ay boyunca çalışıyor olmalarına rağmen ay sonunda mevcut kazançları ile belki de yalnızca faturalarını ödeyebilen vatandaşlar, temel ihtiyaçlarına dahi erişemedikleri için tepki göstermeye başladı. Bu noktada gözler ocak ayı maaş zamlarında olmaya devam ederken artan nakit ihtiyaçlarının daha büyük problemlere sebebiyet vermemesi için bütçe desteği arayışları hızlandı.

Sene başından bu yana gelişen olumsuz faktörler sebebi ile durmadan artan ve bu yüzden de gündelik hayatın pahalılaşmasına sebep olan enflasyon oranı, vatandaşların alım güçlerinin de düşmesine yol açtı. Tam da bu noktada devreye giren CepteTEB, 2023 yılı gelmeden dijital bankanın müşterisi olan tüm tüketicilere, hoş geldin faizli yeni bir ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, uygun faiz garantisi verdiği yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

CEPTETEB’TEN HOŞ GELDİN FAİZLİ YENİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

CepteTEB'ten hoş geldin faizli ihtiyaç kredisi kampanyası! 135 bin TL'ye 75 bin TL'lik destek alma fırsatı sunulacak!

Türkiye Ekonomi Bankası’nın şubesiz bankacılık kolu olarak hizmet veren CepteTEB, artan nakit ihtiyaçları sebebi ile köşeye sıkışan tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın yeni müşterilerini kapsadığını ifade eden dijital banka, ayrıntıları paylaştı.

Yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi ürünün azami limitini 200 bin TL olarak açıklayan CepteTEB, kampanya kapsamında uygulanacak olan başlangıç faizini yüzde 1,64, yararlanılabilecek olan azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirledi. Ayrıca banka ilgili kampanyadan nakit desteği alınması durumunda taksit ödemelerinin 3 ay ertelenebileceğini ifade etti.

CEPTETEB HOŞ GEL FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

CepteTEB’in 200 bin TL üst limitli yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosu, şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 75 bin TL
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,77
  • Aylık taksit tutarı: 4.061,43 TL
CepteTEB'ten hoş geldin faizli ihtiyaç kredisi kampanyası! 135 bin TL'ye 75 bin TL'lik destek alma fırsatı sunulacak! ile ilgili etiketler kredi Kampanya TEB Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.