CepteTEB'te düşük faiz alarmı! 122 TL’lik ödeme sözüne, 40 bin TL’lik destek! Üstelik taksitler 3 ay ertelenebilecek!

Aralık ayının son avantajlı kredi ürününü duyuran dijital banka CepteTEB, faizi düşük vade aralığı uzun destek kampanyasının ayrıntılarını tüketiciler ile paylaştı.

Enflasyonun yukarı yönlü hareketleri sebebi ile ocak ayının başında tarihi maaş zammı açıklamalarına imza atan hükümet yetkilileri, çalışanların hiçbir koşulda ezdirilmeyeceğini ve bu kapsamda kendi üstlerine düşen her şeyi yapacaklarını belirtti. Ocak ayı zammının yüzde 50’nin üzerinde açıklanması ile görüşlerinin arkasında olduklarını gözler önüne seren hükümet yetkilileri tüketicilerin yüzlerini güldürmüş olsa da enflasyonda artışın devam etmesi yüksek olan zam oranının dahi kısa süre içerisinde erimesine sebep oldu. Bu durum temmuz ayında asgari ücrete ara zammın yansıtılmasına yol açarken yeni dönemin en büyük probleminin de nakit ihtiyacı olmasına sebebiyet verdi.

Uzun süredir çalışanların yüksek enflasyona karşı ezilmemeleri adına çeşitli kampanyalar düzenleyen hükümet yetkilileri, maaşlara yansıtılacak olan asıl zammın 2023 Ocak tarihinde olacağına dikkat çekti. Senenin tamamlanmasına günler kala ocak ayı maaşları giderek daha fazla merak edilirken tüketicilerin devam eden nakit ihtiyaçlarını uygun çerçevede karşılamak isteyen dijital banka CepteTEB, yeni kredi ürününün ayrıntılarını paylaştı.

CEPTETEB’TEN DÜŞÜK FAİZLİ DİJİTAL KREDİ DUYURUSU!

CepteTEB'te düşük faiz alarmı! 122 TL’lik ödeme sözüne, 40 bin TL’lik destek! Üstelik taksitler 3 ay ertelenebilecek!

Hem yeni hem de mevcut müşterileri için giyimden teknolojik ürüne, marketten akaryakıta kadar pek çok farklı kategoride avantajlı kampanyalar geliştiren CepteTEB, bu kez de artan nakit ihtiyaçlarını uygun çerçevede karşılamak isteyen tüketiciler için yeni bir kredi ürünü geliştirdiğini duyurdu.

Söz konusu kredi kampanyasından banka müşterisi olan olmayan herkesin yararlanabileceğini ifade eden banka, destek verebileceği azami tutarı 200 bin TL olarak açıkladı. Dijital banka, kredi ürününün başlangıç faizini yüzde 1,64, azami vade sayısını ise 36 ay olarak açıkladı. Ayrıca banka taksit ödemelerinin 3 aya kadar ertelenebileceğini burguladı.

CEPTETEB DİJİTAL KREDİ BAŞVURU DETAYLARI

Yeni kredi kampanyası kapsamında herkese nakit desteği vereceğini açıklayan CepteTEB, söz konusu kampanyasından yüzde 1,64 faiz ve 12 ay vade karşılığında 40 bin TL’lik destek almak isteyen tüketicilerin ödemek ile yükümlü olacakları aylık taksit tutarını 3.794,01 TL olarak hesapladı.

CepteTEB'te düşük faiz alarmı! 122 TL’lik ödeme sözüne, 40 bin TL’lik destek! Üstelik taksitler 3 ay ertelenebilecek! ile ilgili etiketler TEB Bankası kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.