Cephede yenilen Ermenistan durmuyor!

Ermenistan gece yarısı Gence ve Mingeçevir'e füzelerle saldırı düzenledi. Bazı binaların çöktüğü saldırıda enkaz altında kalanlar arama kurtarma çalışmalarıyla çıkarıldı. Saldırıda 12 kişinin öldüğü, 40 kişinin ise yaralandığı öğrenilirken, Ermenistan güçleri bu sabah da Terter, Ağdam, Berde və Ağcabedi şehirlerini top, tank ve uzun namlulu silahlarla ateşe tuttu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan hain saldırılarına bir yenisini daha ekledi. Sivilleri hedef almaktan kaçınmayan hainler gece yarısı yine acımazca saldırdı.

Gence’de gece yarısı, balistik füze ile halkın oturduğu binaları vurarak,12 kişinin ölümü ile 40 kişinin de yaralanmasına neden olan Ermenistan güçleri, gözü dönmüş halde yaptıkları saldırıları sürdürüyor.

Ermenistan bu sabah Terter, Ağdam, Berde və Ağcabedi şehirlerini top, tank ve uzun namlulu silahlarla ateşe tuttu.

Cephede yenilen Ermenistan durmuyor! ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Saldırı gence Terter
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.