Cep telefonu evsiz bıraktı

Denizli’de telefon patlaması sonucu çıkan yangın 4 çocuklu aileyi evsiz bıraktı. Yatak odasında başlayan ve kısa sürede tüm daireyi saran alevler evi harabeye çevirdi

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Karşıyaka mahallesinde 6 Haziran Cumartesi gece 04.00 sıralarında 3 katlı bir binanın 2. katında yangın çıktı. Öztürk ailesinin yaşadığı dairenin yatak odasında şarjdan yeni çıkarılan telefonun bataryasının patlaması sonucu başlayan yangın, kısa süre de evi sarardı. Anne Cemile Öztürk, baba Ali Öztürk ve 4 çocukları yangın sonrası evsiz kaldılar. Yangında evdeki eşyaların tamamı da yanarak kullanılamaz hale geldi.

3 katlı binanın 2. katında yaşayan aile, evleri yandıktan sonra Ali Öztürk'ün babasına ait olan ve üst katta bulunan dairede kalmaya başladılar. Annesini 20 gün önce kaybeden Ali Öztürk, babasının da sağlık problemleri olduğunu bu yüzden uzun süre ona yük olamayacaklarını söyledi

GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE YANDI BİR ŞEY YAPAMADIK
Olayın şokunu atlatamayan ve büyük üzüntü içerisinde olan anne Cemile Öztürk, "Eşim 1 buçukta işten geldi. Yattık. Ben öbür odada uyumuş kalmışım. 3-3 buçuk arasıydı. Telefonum şarjdaydı. Şarjdan alıp geldim. Buraya yatağa yattım. Uyuduktan sonra, belli bir zaman geçtikten sonra elimde bir sıcaklık hissettim. İçeriden duman kokusu gelmeye başladı. Sonra gözümü açtığımda yanımda ufak bir ateş gördüm. ‘Ali kalk yanıyoruz’ dedim ama ne yaptığımı kendim de bilmiyorum. Belki o an üstüne bassak kapanacaktı. Belki hiç bu kadar büyümeyecekti. Ama ikimiz de uyku sersemiydik, dengemizi şaşırdık. Ev yandı gözümüzün önünde, hiçbir şey yapamadık” dedi.

Cep telefonu evsiz bıraktı

BORCUNU YENİ BİTİRMİŞTİK
Evlerini yeniden yaptırmaya ekonomik güçlerinin olmadığını ve hayırseverlerden bu konuda destek beklediklerini aktaran Öztürk  “Ben 10 sene de çalışsam bu evi eski haline getiremem ki. Zaten ben daha yeni borcunu bitirdim. Kapılarını pencerelerini her yerini yeni yaptırmıştım bu evin. Borçlarını daha yeni bitiriyorum. Daha hala borcumuz var” diyerek hayırseverlerden yardım istedi.

 

Cep telefonu evsiz bıraktı - Resim : 2

Cep telefonu evsiz bıraktı ile ilgili etiketler Denizli Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.