Cep telefonlarında ÖTV matrahı indirimi! İşte ÖTV indirimi sonrasında en ucuz cep telefonu modelleri

Resmi Gazete tarafından yayımlanan karar neticesinde ÖTV matrahı 1500 lirayı geçmeyen cep telefonlarında vergi %25 dilimine çekildi. Lüks sınıfa giren cep telefonu fiyatlarında herhangi bir değişikliğe gidilmezken fiyatı daha ucuz olan cep telefonu fiyatlarında indirime gidilmesi beklenmekte. İşte, ÖTV indirimi sonrasında en ucuz akıllı cep telefonları…

Cep telefonlarına gelen ÖTV matrahı düzenlemesi sonrasında düşük fiyatlı ucuz telefonlar gündem oldu. Resmi Gazete’de yayımlanan karar neticesinde ÖTV matrahı 1500 TL’yi aşmayan cep telefonlarında vergi oranı %25 seviyelerine çekildi.

ÖTV Matrahı Düzenlemesi Nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete’de yer alan karar neticesinde %25’lik en alt dilime giren cep telefonları için matrah yükseltildi. Yeni düzenleme sonrasında ise en ucuz cep telefonu fiyatları merak konusu oldu.

Cep telefonlarında ÖTV matrahı indirimi! İşte ÖTV indirimi sonrasında en ucuz cep telefonu modelleri

ÖTV matrahı 1.500 TL'yi aşmayan cep telefonlarında vergi oranı %25 oldu. ÖTV matrahı 1.500-3.000 TL arasında olan cep telefonlarında vergi oranı %40 olarak belirlenirken, 3.000 TL'nin üzerindeki telefonlarda %50 seviyelerine çekildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenleme sonrasında lüks cep telefonlarının fiyatlarında değişiklik olmazken fiyatı ucuz cep telefonlarına kademeli olarak indirim gelmesi beklenmekte.

Cep telefonlarında ÖTV matrahı indirimi! İşte ÖTV indirimi sonrasında en ucuz cep telefonu modelleri ile ilgili etiketler Resmi Gazete cep telefonu ötv matrahı ÖTV indirimi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.