Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

22 Mart Pazartesi günü TRT 1 yayın akışında yer alan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Biyografi türündeki film Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu konusu nedir, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

22 Mart Pazartesi günü TRT 1 yayın akışında yer alan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu adlı biyografi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu adlı biyografi filmi 2019 yılında vizyona girmiştir. Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin konusu nedir, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin konusu ne?

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu edinmektedir. Pes etmeden çalışan ve ilk Dünya Rekoru’na imza attığında 15 yaşında olan, spor kariyerine 7 Dünya Rekoru,üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 Olimpiyat Altın Madalya, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve daha nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı bu filmde, Süleymanoğlu’na Hayat Van Eck hayat vermektedir.

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Özer Feyzioğlu

Oyuncular: Hayat Van Eck, Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk

Tür: Biyografik, Belgesel

Yapım Yılı:  23 Kasım 2019 / 2s 20dk

Naim Süleymanoğlu kimdir?

Naim Süleymanoğlu, 23 Ocak 1967 yılında Ahatlı, Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir. İki kardeşi bulunan Naim Süleymanoğlu 1,47 boyundadır. Naim Süleymanoğlu’nun dört çocuğu bulunmaktadır. Birçok otoriteye göre tüm zamanların en iyi haltercisi olarak kabul edilmiştir. Yapıca ufak tefek ancak çok güçlü olması nedeniyle Cep Herkülü takma adı verilmiştir.

1977 yılında dokuz yaşındayken başladığı halter sporunda ilk kez on beş yaşındayken Brezilya'da düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda iki altın madalya alarak şampiyon olmuştur. Ardından birçok zorluğa rağmen yarışmalara katılarak birçok başarı elde etmiştir.

Naim Süleymaoğlu ölümü

Dünyada elde ettiği başarılar sonrası siroza bağlı karaciğer yetmezliğinden dolayı tedavi görmeye başlayan Naim Süleymanoğlu'na 6 Ekim 2017'de ameliyatla karaciğer nakli yapılmıştır. Nakil sonrası beyin kanamasına bağlı ödem gerçekleştiğinde beyin ameliyatına alınan Naim Süleymanoğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği açıklanmıştır. O günden itibaren yoğun bakım ünitesinde tedavi görmeye başlayan Naim Süleymanoğlu 18 Kasım 2017 tarihinde 50 yaşında iken vefat etmiştir, cenazesi 19 Kasım 2017 Pazar günü Fatih Camii'nden kaldırılarak Edirnekapı Şehitliği'nde defnedildi.

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Naim Süleymanoğlu cep herkülü filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.