Cennet Mahallesi'nin Aliş'i ve Ayşe'si yıllar sonra bir arada!

Türk dizi tarihinin efsanevi yapımlarından olan ve günümüzde hala tekrar bölümleri izlenen Cennet Mahallesi dizisinde Aliş karakterine hayat veren Seyit Karabulut ve Ayşe karakterini canlandıran Belemir Temizsoy seneler sonra bir araya geldi.

Türk dizi tarihinin efsanevi yapımlarından olan ve günümüzde hala tekrar bölümleri izlenen Cennet Mahallesi dizisinde Aliş karakterine hayat veren Seyit Karabulut ve Ayşe karakterini canlandıran Belemir Temizsoy seneler sonra bir araya geldi. Genç ikilinin yıllar içerisindeki değişimi sosyal medyada gündem oldu.

Pembe, Sultan, Ferhan ve Yunus karakterleriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Cennet Mahallesi'nin başrollerinde Müjdat Gezen, Melek Baykal, Çağla Şikel, Zeki Alasya, Erol Günaydın ve Alişan gibi usta isimler yer almıştı.

Bir döneme damga vuran dizinin Aliş ve Ayşe'ye hayat veren çocuk oyuncuları büyüdür.

Cennet Mahallesi'nin Aliş'i ve Ayşe'si yıllar sonra bir arada!

Dizide Aliş karakterini canlandıran Seyit Karabulut ve Ayşe karakterini canlandıran Belemir Temizsoy birlikte çekildikleri bir kareyi sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Seyit Karabulut Instagram hesabından paylaştığı kareye, "O günleri asla unuamadık ve kalbimizde yaşıyoruz. Sizler de bizleri unutmadığınız için kalbim dolusu sevgi ve saygılarımı iletiyorum" notunu düştü.

Cennet Mahallesi'nin Aliş'i ve Ayşe'si yıllar sonra bir arada! - Resim : 2

Söz konusu fotoğrafa pek çok beğeni ve yorum geldi.

EN GÜZEL KIZLAR VE EN YAKIŞIKLI DELİKANLILAR BURADA YAŞAR

İstanbul'un kenar mahallelerinden biridir Cennet Mahallesi. Aşkın, müziğin ve dansın semtidir. En güzel kızlar, en yakılışlı erkekler, sohbet dolu insanlar burada yaşar. Cennet Mahallesinin en güzel kızı Sultan ile kemancı Ferhat birbirlerine aşıktır ancak iki tarafın da ailesi arasında yıllar önce başlayan düşmanlık bu iki gencin evlenmesine engeldir. Sultan'ın annesi Penbe ve Ferhat'ın babası Yunus'ta seneler evvel birbirlerine çok aşıklardı anca 4 göbek önceden başlayan düşmanlık bu mutluluğu da bozmuştur.

Cennet Mahallesi'nin Aliş'i ve Ayşe'si yıllar sonra bir arada! ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya Cennet Mahallesi Seyit Karabulut Belemir Temizsoy
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.