Cenk Tosun'un yeni hocası belli oldu!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton’da yeni menajer belli oldu. Milli futbolcumuz Cenk Tosun’un da formasını giydiği İngiliz ekibi, son olarak Watford’ı çalıştıran 40 yaşındaki Portekizli Marco Silva’yı göreve getirdi.

Ajansspor'un haberine göre; Bu gelişme Everton’un sosyal medya hesabından da paylaşıldı ve Marco Silva için hoş geldin mesajı yayınlandı. Geride bıraktığımız sezonu 8.sırada bitiren Everton, Sam Allardyce ile yollarını ayırmıştı. Everton’da artık Marco Silva takımın teknik patronu olacak.

“YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Silva konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ”Everton’ı çalıştıracak olmaktan dolayı gerçekten de gurur duyuyorum. Heyecanlıyım ve bu büyük mücadelede teknik patron olarak görev almaktan dolayı heyecanlıyım. Yapacak çok işimiz var. Her şeyi doğru şekilde hazırlamalıyız. Sezonun ilk maçına kadar yapılması gereken önemli işlerimizin olduğunu söyleyebilirim. Taraftarlarımızın neler beklediğini biliyorum. Sıkı çalışmalıyız. Takımla taraftar arasındaki bağı kuvvetlendirmeliyiz. Everton’ın tarihini herkes biliyor. Futbolda her maçı kazanmak imkansızdır ama her maçta mücadelenizi göstermelisiniz. İstediğim şey bu. Eminim ki bunu göstereceğiz” diye konuştu.

EVERTON’UN YENİ PATRONU MARCO SİLVA’NIN KARİYERİNDEN NOTLAR

Marco Silva, teknik adamlık kariyerine 2011-2014 sezonları arasında Estoril’de görev yaparak başlamış ardından Sporting Lizbon, Olympiakos, Hull City ve son olarak da Watford’da görev almıştı.

Cenk Tosun'un yeni hocası belli oldu! ile ilgili etiketler Everton Cenk Tosun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.