Cenk Tosun'lu Everton, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'i mağlup etti!

FA Cup 3. tur maçında karşı karşıya gelen Everton ile Hull City maçı Türk vatandaşları tarafından da takip edildi. Hull City'i satın alan televizyoncu Acun Ilıcalı da karşılaşmayı tribünden izledi. Uzatmalara kalan maçın 117. dakikasında da Milli futbolcu Cenk Tosun sahaya girdi.

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City İngiltere FA Cup maçında Cenk Tosun'un forma giydiği Everton ile karşılaştı. Championship'te mücadele eden Hull City evinde Everton ile normal sürede 2-2 berabere kaldı. Türk vatandaşlarının da ilgisinin yoğun olduğu maçta takımın teni başkanı ve sahibi Acun Ilıcalı da tribündeydi.

61d9f0a0d265a20b884f8fca

İngiliz taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ilıcalı kulüp başkanı olarak maçını izledi.

CENK TOSUN'LU EVERTON TUR ATLADI

Hull City'nin gollerini 1. dakikada Tyler Smith ve 71. dakikada Ryan Longman kaydetti. Everton'ın golleri 21. dakikada Demarai Gray, 31. dakikada Andre Gomes ve 99. dakikada Andros Townsend'den geldi. Everton'da milli futbolcu Cenk Tosun, 117. dakikada Salomon Rondon'un yerine oyuna girdi.

Cenk Tosun'lu Everton, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'i mağlup etti! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Everton Cenk Tosun Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.