Cenk Tosun’dan Orkan Çınar’a: Çabuk çıkar o şortu!

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Orkan Çınar Everton'a transfer olan Cenk Tosun'un 23 numaralı şortunu giyince Milli futbolcu espriyi patlattı.

Devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Beşiktaş sabah antrenmanı sonrası resmi Instagram hesabından Orkan Çınar ve Talisca’nın fotoğrafını paylaştı.

Siyah beyazlı takımın genç yıldızlarından Orkan Çınar’ın fotoğrafta verdiği detay ise gözlerden kaçmadı. Genç futbolcu İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’a transfer olan Cenk Tosun’un 23 numaralı şortunu giyiyordu.

Bu detayı atlamayan siyah beyazlı taraftarlar fotoğrafın altına yüzlerce yorum yazarken Cenk Tosun da paylaşıma kayıtsız kalamadı.

Fotoğrafın altına kendi hesabından ‘Orkan çabuk çıkar o şortu’ yazarak genç futbolcuya takıldı. Cenk’in bu yorumu sosyal medyada da gündem oldu.

jahsjdrvgtyfudAselktlmy_h

Cenk Tosun’dan Orkan Çınar’a: Çabuk çıkar o şortu! ile ilgili etiketler Cenk Tosun Instagram orkan çınar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.