Cenk Tosun'dan büyük fedakarlık! "Futbol hayatım bitecekse burada bitsin"

Cenk Tosun'dan kritik karar! Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş'ın Alanyaspor'u evinde 3-0'lık galibiyetinde büyük rol oynayan Cenk Tosun'un, teknik direktör Sergen Yalçın ile diyaloğu ortaya çıktı. Koronavirüse yakalanmasının ardından tek idmana çıkabilen yıldız golcü "Beşiktaş'ın ihtiyacı varsa görevden kaçmam. Futbol hayatım bitecekse burada bitsin” ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun'dan Alanya galibiyeti için büyük fedakarlık! Koronavirüse yakalanmasının ardından fiziksel olarak hazır olmadığını belirten yıldız golcü takımını yalnız bırakmadı.

Milli ara sonrası Cenk Tosun Ay-Yıldızlılar'dan Covid-19 pozitif dönerken, Aboubakar da Kamerun'da sakatlanmıştı. Sol kanatta görevlendirdiği Larin'i Kasımpaşa deplasmanında forvete çeken Sergen Yalçın'ın bu hamlesi skor getirmemiş ve Siyah-Beyazlılar 1-0 yenilmişti. Süper Lig'in 33. haftasında oynanan kritik Alanyaspor karşılaşması öncesi Sergen Yalçın ve Cenk Tosun arasında önemli diyaloglar geçti.

"BİTECEKSE DE BURADA BİTSİN"

Kendisine ihtiyacı olduğunu belirten Sergen Yalçın yıldız futbolcuya "Fiziksel bakımdan geri kaldın. Aboubakar da yok ama benim için önce senin sağlığın. Elbette seninle başlamak istiyorum. Ama hazır hissetmiyorsan problem olmaz" ifadelerini kullandı. Hocasının bu sözlerinden sonra Cenk Tosun ise fiziksel olarak hazır olmamasını sorun etmeyerek, "Hocam 11’de başlamaya fizik olarak geri olsam da kafa olarak hazırım. Bu statta şampiyonluk yaşadım. Böyle bir kritik maç öncesi futbol yaşantımın biteceğini bile bilsem, Beşiktaş’ın ihtiyacı varsa görevden kaçmam. Bitecekse de burada bitsin. Lütfen benimle başla" sözleri ile Alanyaspor maçında ilk 11'de başladı ve 11. dakikada golünü attı.

(FANATİK)

Cenk Tosun'dan büyük fedakarlık! "Futbol hayatım bitecekse burada bitsin" ile ilgili etiketler Beşiktaş Alanyaspor Cenk Tosun Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.