Cenk Tosun'a yapılan eleştirilere ailesinden sert yanıt

Son dönemde düşen performansıyla taraftarların ve Beşiktaş medyasının hedef tahtasında olan Cenk Tosun'a ailesi sahip çıktı. Bilhassa Fanatik Gazetesi'ndeki Beşiktaş-Fenerbahçe maç yazısında Cenk'e ağır ifadelerle çıkışan Yemen Ekşioğlu'na büyük tepki gösteren Tosun ailesi oğullarına yapılan ithamların ağır olduğunu bildirdiler.

Baba Şenol Tosun "Yemen Ekşioğlu'nun yazısında 'BEN CENK'İ ZEVK İÇİN BEŞİKTAŞ MEYDANI'NDA YARIM SAAT DÖVERİM.' ifadesi var. Kim kimi dövüyor. Annesi Selma Hanım yazıyı okudu hüngür hüngür dakikalarca ağladı. Bizim oğlumuz performans olarak eleştirilebilir. Kaldı ki, oyuna girdikten sonra iyi de oynadı. F.Bahçe'nin iki kırmızı kartında onun payı var. Ülkenin gol kralı, Milli Takım'ın santraforu. Antep'i 3.5 yıl sırtladı. Beşiktaş'ta da iyi oynuyor, gollerini sıralıyor. Şu dönem formu düşük olabilir. Ancak dayak, dövmek ne demek? Benim oğlum karakteriyle, duruşuyla gündeme gelen bir çocuktur. Maç, kamp, idman dışı evinden çıkmaz. Bir yere giderse eşiyle gider; dondurmacıya gitse bize haber eder. Almanya'da da aynıydı, burada da aynı. Sadece işiyle ilgilenir. Benim oğlumu kim dövecekmiş?" dedi.
Ülke futbolunda yabancı hayranlığına dikkat çeken baba Şenol Tosun " Talisca ve Quaresma oğluma pas vermiyorlar yakın dönemde. Q7'nin çok asisti oldu ama artık o da pas vermiyor uygun pozisyonlarda. Talisca'nın umurunda mı Beşiktaş? 1 yıl daha burada sonra hedefi Premier Lig... Hata yapıyor diye adam döveceksek Aboubakar'ı 100 kere dövmeli; görmediniz mi Dinamo Kiev maçında yaptıklarını. Fabri'yi Lyon maçındaki hatası nedeniyle ülkeye sokmamak lazım! Olur mu? Futbol bu! Hataya açık bir oyun. Benim oğlum, Beşiktaş için canını dişine takıyor; profesyonel yaşıyor. Böyle eleştirilemez! Ailesi olarak çok üzülüyoruz!" ifadelerini kullandı.

cenki-ailesi-yalniz-birakmiyor

Lig Radyo'nun özel haberine göre, derbi sonrası yazdığı kritikte Yemen Ekşioğlu "Cenk ile Aboubakar'ı karşılaştırıyoruz. Ben değil, bütün Beşiktaşlılar. Ama dün gördünüz. BEN CENK'İ ZEVK İÇİN BEŞİKTAŞ MEYDANI'NDA YARIM SAAT DÖVERİM. Acaba Cenk'i müşterisi çıksın diye mi oynatıyorlar. Ama olan Beşiktaş'a oluyor, kimsenin umrunda olmuyor" ifadelerini kullanmıştı.

Cenk Tosun'a yapılan eleştirilere ailesinden sert yanıt ile ilgili etiketler Cenk Tosun babası ailesi eleştiri sert yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.