Cenk Tosun'a sitem etti! Senin yüzünden kovuldum...

Beşiktaş'ta sergilediği performansla transfer döneminde adı Premier Lig'de geçen Cenk Tosun için ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş'ın yıldızı Cenk Tosun için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ünlü teknik adam golcü futbolcuya senin yüzünden kovuldum diye sitem ettiği öğrenildi.

Cenk Tosun'la temasa geçen Frank De Boer, "Eğer seni istediğimde Crystal Palace'a gelseydin; ben görevimde olurdum, sen de Premier Lig'in yıldızıydın" diye sitem etti.

Beşiktaş'ın skorer forveti Cenk Tosun için Hollandalı teknik direktör Frank De Boer'in ilginç bir sitemde bulunduğu ortaya çıktı.

gfsdfsdfsdfsdf

Hollanda basını, Crystal Palace'tan kovulan G.Saray'ın eski oyuncularında, yeni teknik direktör Frank De Boer'in Türkiye'deki tanıdıkları aracılığıyla Cenk Tosun'la temasa geçtiğini yazdı.

Haberde; sezon başında Cenk Tosun'u, o zaman henüz görevde olduğu Crystal'a götürmek isteyen tecrübeli teknik adamın, "Eğer seni istediğimde İngiltere'ye gelseydin; hem ben görevde olurdum, hem de sen Premier Lig'in yıldızıydın" dediği iddia edildi.

Hollandalı çalıştırıcı yönetiminde Premier Lig tarihinin en kötü başlangıcını yapan ve ilk 4 haftada ne puan alabilen, ne de gol atabilen C. Palace, ardından Roy Hodgson yönetiminde de kötü gidişini sürdürdü ve 3 maçını da kaybetti.

Cenk Tosun'a sitem etti! Senin yüzünden kovuldum... ile ilgili etiketler Cenk Tosun Frank de Boer senin yüzünden kovuldum sitem crystal palace
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.