Cenk Tosun’a Roy Hodgson darbesi!

Cenk Tosun’un, Everton’a transferinden sonra hocası Sam Allardyce’ın görevine son verildi. Crystal Palace’a kiralanan 28 yaşındaki golcü benzer bir senaryo ile karşı karşıya kaldı. Alınan kötü sonuçların ardından Ada ekibi, Roy Hodgson ile yollarını ayırmak üzere.

Milli futbolcumuz Cenk Tosun, 2017-2018 sezonunun devre arası transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’un yolunu tuttu. O dönem Mavililer’in başında ise Sam Allardyce yer alıyordu. 65 yaşındaki menacer, zaman zaman 28 yaşındaki golcüyü oyundan aldığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. Yaşanan bu gelişmeler ve takımın da ligi 8. sırada bitirmesinin ardından Allardyce’ın görevine son verildi.

Cenk Tosun’a Roy Hodgson darbesi!

Ardından göreve gelen Marco Silva ise Cenk’i kulübeye mahkum etmişti. Sezonun ilk yarısında Mavililer’de fazla forma şansı bulamayan Cenk, devre arasında ise Crsytal Palace’a kiralandı.

10 MAÇTA 1 GALİBİYET

Yıldız futbolcu, Everton’da yaşanan senaryonun bir benzeri ile karşı karşıya kaldı. Londra ekibi, son 10 Premier Lig karşılaşmasında yalnızca bir kez galip gelebildi. Alınan sonuçların faturası da menajer Roy Hodgson’a kesildi. 72 yaşındaki teknik adam ile kısa süre içerisinde yolların ayrılması bekleniyor.

 

Cenk Tosun’a Roy Hodgson darbesi! ile ilgili etiketler Premier Lig Cenk Tosun Everton cyrstal palace
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.