Cenk Tosun'a Premier Lig'den 3 talip!

Everton forması giyen Cenk Tosun, Premier Lig'de kiralık olarak başka bir takıma gidebilir.

Premier Lig ekibi Everton'ın formasını giyen Cenk Tosun, ocak ayında takımından ayrılabilir. İngiliz basını Cenk Tosun'un taliplerini yazdı.

Daily Mail'in haberine göre, Cenk Tosun'u Beşiktaş forması giydiği dönemde de kadrosuna katmak isteyen Crystal Palace, 28 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için harekete geçti.

Cenk Tosun'a Premier Lig'den 3 talip!

Ancak Cenk Tosun'un tek talibi Crystal Palace değil. Premier Lig'den Aston Villa ile Newcastle United da gol yollarındaki sorunlarını Cenk Tosun'la çözmek istiyor.

Chelsea'den Michy Batshuayi için nabız yoklayan ancak başarısız olan Crystal Palace ile Aston Villa, Cenk Tosun transferi için de birlikte yarışıyorlar.

2018'in Ocak ayında Beşiktaş'tan 22 milyon euro karşılığında Everton'a transfer olan Cenk Tosun bu sezon takımında forma şansı bulmakta zorlandı. Geçen sezon takımıyla 29 resmi maça çıkan ve 4 gol, 2 asistle oynayan tecrübeli futbolcu bu sezon şu ana kadar 8 resmi maçta forma giydi ve 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

 

 

Cenk Tosun'a Premier Lig'den 3 talip! ile ilgili etiketler Premier Lig Cenk Tosun Everton Aston Villa Newcastle United crystal palace
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.