Cenk Tosun'a büyük övgü!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Cenk Tosun'a, yeni hocası Marco Silva'dan büyük övgüler geldi. Portekizli teknik adam, Everton'ın en önemli gol silahı olan milli futbolcumuzu "fantastik" olarak yorumları.

Everton'ın cumartesi günü oynadığı hazırlık maçında Valencia'ya 3-2 yenildiği karşılaşmada Merseyside ekibinin gollerinden birini de Cenk Tosun atmıştı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'tan rekor bir bonservis bedeliyle ayrılarak Premier Lig ekibinin yolunu tutan milli futbolcuya hocası Marco Silva'dan da büyük övgü geldi.

Sam Allardyce'ın görevden ayrılmasının ardından göreve gelen Silva, Cenk'e övgüler yağdırdı.

Kulübün televizyon kanalına konuşan Portekizli menajer, "Cenk, ceza sahası içinde fantastik bir oyuncu. Hem sağ hem de sol ayağıyla skor üretebiliyor olması çok önemli." ifadelerini kullanırken sözlerine şöyle devam etti:

"Başka özelliklerini de geliştirdi. Ondan ne istediğimi daha iyi anladı ve kendisini geliştiriyor. Bir santrfor için gol attığınızda her şey değişir çünkü güveniniz artar."

Cenk Tosun'a büyük övgü! ile ilgili etiketler Cenk Tosun Beşiktaş Everton Marco Silva
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.