Cenk Tosun transferinde son durum

Cenk Tosun bu sezon performansı ile göz kamaştırıyor! Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle İngiliz kulüplerinin iştahını kabartan "Tosun Paşa"nın Ada'ya transferi an meselesi... Öne çıkan kulüpler ise Tottenham, Crystal Palace ve Newcastle United...

Beşiktaş’ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Cenk Tosun, Premier Lig ekiplerinin radarına girdi. Tottenham, Crystal Palace ve Newcastle United golcü oyuncuyu ara transfer döneminde alabilmek için tetikte bekliyor.

Bu sezon şu ana kadar olan bölümde 7 gol 2 asistlik performans çizen Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi’nde de Beşiktaş’ı sırtlıyor.

Golcü oyuncunun yakaladığı bu ivme Premier Lig kulüplerinin de dikkatini çekti. Ara transferde Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlanan Tottenham, Crystal Palace ve Newcastle United Cenk Tosun transferi için yarışacak.

Ancak Başkan Fikret Orman, Tosun’u ara transferde satmak için istekli değil. Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş'ın iyi bir pozisyon almasını isteyen Orman, Tosun’un ayrılmasının sıkıntı yaratacağını düşünüyor. Fikret Orman golcü oyuncuyu sezon sonunda daha yüksek bir bedelle satmanın hesaplarını yapıyor.

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.