Cenk Tosun dizinden sakatlandı ve sezonu kapattı

Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun'un yakasını sanssızlıklar bırakmıyor. Sakatlığını atlattıktan sonra koronaya yakalanan 29 yaşındaki santrfor, Erzurum deplasmanında ciddi bir sakatlık daha yaşadı. İlk bilgilere göre Cenk Tosun sezonu kapattı...

Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun, 4-2'lik BB Erzurumspor galibiyetinde dizinden sakatlandı. Mavi-Beyazlılar'ın Fransız sol beki Léo Schwechlen'le girdiği ikili mücadelede yerde kalan 29 yaşındaki santrfor oyuna devam edemedi. 72. dakikada yerini N'Koudou'ya bırakmak zorunda kalan yıldız ismin sakatlığı ciddi görünüyor.

Beşiktaş kulübünden sakatlıkla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak, Cenk Tosun'un dizinde yaşadığı problemle sezonu kapattı. Teknik direktör Sergen Yalçın maçın ardından  "Allah şifa versin, (Cenk Tosun) sezonu kapattı. 6 ay, 7 ay, umarım daha kısa olur" açıklaması yaptı.

Cenk Tosun dizinden sakatlandı ve sezonu kapattı

Cenk Tosun dizinden sakatlandı ve sezonu kapattı - Resim : 2

İki gol attığı Gençlerbirliği maçının ardından diz ödemi nedeniyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalan Cenk Tosun, bu süreçte 4 maç kaçırmış ardından da A Milli Takım kampında koronavirüse yakalanarak 2 maç daha oynayamamıştı.

Devre arasında "Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim" diyerek Everton'dan sezon sonuna kadar kiralanan talihsiz futbolcunun Haziran ayından oynanacak EURO 2020'yi kaçırması da gündemde...

BİLDİĞİNİZ TAŞTA OYNADIK BUGÜN!

Oğuzhan Özyakup ise Kazım Karabekir Stadı'nın zeminini eleştirdi: "Bildiğiniz taşta oynadık bugün! Cenk Tosun'un sakatlığını zemine bağlamak istemiyorum ama yazık günah yani... Erzurum soğuk bir şehir tamam da dünyada bir sürü soğuk şehirde zeminler böyle değil. Isıtma neden çalıştırılmıyor bu statta. Zemin taş!"

Cenk Tosun dizinden sakatlandı ve sezonu kapattı ile ilgili etiketler Beşiktaş Cenk Tosun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.