Cenk Tosun resmen Everton'da!

Son dakika açıklamasına göre Cenk Tosun resmen Everton'a transfer oldu! Everton, Cenk Tosun için saat 20.00'da imza töreni düzenleyecek!

Günlerdir gerçekleşmesi beklenen transfer resmiyete kavuştu! Cenk Tosun, Türkiye transfer rekorunu kırarak, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer oldu! NTV Spor'da yer alan habere göre Everton, milli futbolcu içni 20.00'de imza töreni düzenleyecek.

ALLARDYCE'IN KARİYERİNDE DE ZİRVEYE OTURDU!

Cenk Tosun, "Big Sam" lakaplı İngiliz çalıştırıcının, kariyerindeki son 27 yılda yaptığı en pahalı transfer de oldu. Big Sam daha mnce Bolton'a Nicolas Anelka'yı 12 milyon Euro, Crystal Palace'a Jeffrey Schlupp'u 15 milyon Euro, West Ham United'a Enner Valencia'yı 15 milyon Euro, Crystal Palace'a Luka Milivojevic'i 15,1 milyon Euro ve West Ham'a Andy Carroll'ı 17,5 milyon Euro'ya transfer etmişti.

ALLARDYCE'TAN AÇIKLAMA

Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce, kupada oynanacak Liverpool maçı öncesi dün düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş'tan transfer etmeye çalıştıkları milli futbolcu Cenk Tosun hakkında açıklamalarda bulundu. Allardyce, Cenk Tosun ile anlaştıklarını belirterek, "Resmiyete dökersek yarın Liverpool maçında kulübede olabilir. Cenk Tosun da bu transferin olmasını çok istedi. Üzerinde büyük bir baskı var, umarım başarılı olur. Uzun pazarlıkların ardından son aşamaya geldik. Sağlık kontrolünden geçmesini bekliyoruz" diye konuşmuştu.

İngiliz çalıştırıcı, Cenk'i bugüne kadar gösterdiği başarılı performanstan dolayı transfer etmek istediğini açıklayarak, "Bu yaşta elit sınıf içinde çok fazla futbolcu yok. Çok araştırdık, odaklandığımız transferi de yaptık" yorumunda bulundu.

Cenk Tosun resmen Everton'da! ile ilgili etiketler Cenk Tosun Everton Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.