Cenk Tosun olay anını anlattı: Salih Uçan'ın futbol hayatı bitebilirdi!

Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı sonrası saldırıya uğrayan isimlerden Cenk Tosun açıklamalarda bulundu. Deneyimli futbolcu, "Şansına bir adım attım. Belki o adımı atmasam Salih Uçan'ın beline o tekme gelecek ve futbol hayatı bitecek. Josef'in kartını hiç anlamadım" dedi.

Yaşananlara tepki gösteren Cenk Tosun "Bir tane kendini bilmeyen bir insan gelip bunu yapıyor. İnsanlar gelip bize vuracak, ben de izleyeceğim? Ondan sonra nasıl olacak bu işler? Josef de Souza beni korumak için çocuğu kenara itti. Böyle bir şey yok. O kadar polis ve güvenlik var. Nasıl oluyor da taraftarlar dibimize kadar gelip uçan tekmeyle müdahale edebiliyor? Nasıl olacak bu işler? Bize vursunlar biz öyle bekleyelim öyle mi? Biz kendimizi korumayacak mıyız? Koruyunca kırmızı kart" dedi.

Cenk Tosun ayrıca "Şansına bir adım attım. Belki o adımı atmasam Salih Uçan'ın beline o tekme gelecek ve futbol hayatı bitecek. Josef'in kartını hiç anlamadım. İnsanlar bana yumruk atacak, ben izleyeceğim. Nasıl olacak bu işler?" ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun olay anını anlattı: Salih Uçan'ın futbol hayatı bitebilirdi! ile ilgili etiketler Beşiktaş Cenk Tosun Ankaragücü Salih Uçan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.