Cenk Tosun ilk maçında göz doldurdu!

Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun ilk maçına Tottenham karşısında çıktı. Takımı farklı mağlup olmasına rağmen golcü oyuncu İngiliz basınından tam not aldı.

Beşiktaş’tan Evertona rekor bedelle transfer olan Cenk Tosun, Everton formasıyla ilk Premier League maçına çıktı. Milli golcü ilk 11’de başlayıp 62 dakika forma giyerken performansıyla alkış aldı ancak takımı Tottenham Hotspur’a deplasmanda 4-0’lık skorla pek bir varlık gösteremeden mağlup oldu.

Cenk Tosun ise gösterdiği performansla sınıfı geçti. Takımı farklı mağlup olmasına rağmen göz dolduran Cenk İngiliz basınından övgü aldı.

cen

Cenk Tosun ilk yarıda özellikle bir asist fırsatı yakalarken, Rooney'in attığı golde hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ve gol iptal edildi.

62. dakikada Sam Allardyce tarafından kenara alınan Cenk Tosun sahada kaldığı süre boyunca sahanın en fazla ikili mücadeleye giren oyuncusu oldu. Opta verilerine göre tam 21 kez ikili mücadeleye giren Cenk Tosun bunların 6'sını kazandı. Rakip ceza sahasında yine takımın en fazla topla buluşan ismi Cenk Tosun (3), 2 şut denemesinde ise başarısız oldu.

cenk-tosun_1287

İşte Cenk Tosun'un performans analizi...

Süre: 62

Topla Buluşma: 33

Şut: 2

İsabetli Şut: 0

Pas İsabet: %60

Şut Pası: 2

İkili Mücadele: 6/21

Rakip Ceza sahasında Topla Buluşma: 3

Cenk Tosun ilk maçında göz doldurdu! ile ilgili etiketler Beşiktaş Everton Cenk Tosun Tottenham
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.