Beşiktaş'ta ilk hedef Cenk Tosun transferi

Beşiktaş'ta ocak ayı transfer dönemi için çalışmalar başladı. Siyah beyazlılar transfer döneminde önceliği hücum hattına verecek. Öncelik ise Cenk Tosun... Kartal, Everton kulübüyle eski golcüsünü 6 aylığına kiralamak için nabız yoklamaya başladı.

Kadrosuna forvet oyuncusu katmak isteyen Beşiktaş'ta ilk hedef Cenk Tosun. NTV Spor'un haberine göre, Everton forması giyen milli futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen siyah beyazlılar, İngliz ekibinin Cenk ile ilgili kararını bekliyor. Everton'ın 29 yaşındaki oyuncunun transferine onay vermesi halinde kulüpler arasında resmi temaslar başlayacak. 

Başkan Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da katıldığı bir programda milli golcünün devre arası geri dönme ihtimali sorulduğunda, "Çok isteriz" yanıtını vermişti. Uzun süreli sakatlıktan çıkan 29 yaşındaki golcü bu sezon Premier League'de 4 maç yedekten girdi. Everton kulübü, golcü oyuncunun daha fazla süre alabileceği bir kulüpte sezonu kiralık tamamlayıp, Euro 2021'e forma girmesine sıcak bakıyor.

Yönetim kurulu, sezon başında kadro dışı bırakılan Lens, Douglas ve Mirin için teklif bekliyor. Sözleşmeleri süren üç oyuncunun takımdan ayrılma durumuna göre diğer transferler için harekete geçilecek.

Kadro dışı durumda olan Tyler Boyd ise ocak ayıda yeniden takıma dahil olacak. Hasic'i kiralamayı planlayan yönetim kurulu, Bosnalı futbolcunun kontejanını Boyd için kullanacak.

Beşiktaş'ta ilk hedef Cenk Tosun transferi ile ilgili etiketler Beşiktaş Cenk Tosun Everton
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.