Cenk Tosun fikrini değiştirdi, yeniden Kartal oluyor

Kısa süre önce Tivibu Spor'a "Beşiktaş'a gelme düşüncem yok. Misyonumun dolduğunu düşünmüyorum, İngiltere'de kalıp, bayrağımızdan, vatanımızdan daha çok söz ettirmek istiyorum" diye konuşan Cenk Tosun fikrini değiştirdi. Milli golcü NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Eğer Everton transfere onay verirse benim için sorun olmaz" dedi.

Everton forması giyen milli golcü Cenk Tosun, Beşiktaş yönetimi ile görüştüğünü ve tarafların anlşaması halinde Siyah-Beyazlı formaya dönmek istediğini açıkladı. NTV Spor'a konuşan 29 yaşındaki futbolcu, "Everton ile Beşiktaş'ın anlaşması halinde yeniden siyah beyazlı formayı giymeye hazırım. Sezon sonuna kadar Beşiktaş'a katkı sağlamak isterim. Eğer Everton transfere onay verirse benim için sorun olmaz" ifadelerini kullandı.

Devre arası transfer döneminde "mümkünse" santrfor almak isteyen Beşiktaş'ta ilk hedef Mario Mandzukic olmuştu. Ancak, 35 yaşındaki Hırvat golcü Siyah-Beyazlılar'dan servet istemiş, Kartal'ın yaptığı 2. teklife cevap dahi vermeden Serie A ekiplerinden Milan'a, Beşiktaş'tan istediği paranın 3'te 1'ine imza atmıştı. 

Ardından B planını devreye sokan Beşiktaş transfer komitesi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda Hulk'a yöneldi. 4.5 yıllık Çin kariyeri sona eren ve 1 Ocak itibariyle boşa çıkan Brezilyalı golcü için pazarlıklar sürüyor. 34 yaşındaki santrforun istediği ücreti fazla olduğu ancak pazarlıklar sonucu aradaki farkın kapandığı iddia edilse de bu transfer de zor görünüyor. Zira, sınırlı bir bütçeyle transfer marketinde olan Siyah-Beyazlı idareciler, Çin'de yıllık 15 milyon euro kazanmış Hulk'un taleplerini karşılamakta zorlanıyor. Ayrıca, bugün Brezilya basınına konuşan yıldız futbolcu kendisine teklif yağdığını açıkladı. 

EURO 2021'DE FORMA GİYMEK İSTİYOR

Beşiktaş'ta Cenk Tosun konusunu daha önce de gündeme gelmişti. Başkan Ahmet Nur Çebi, eski yıldızlarını kiralamak istedikleri bizzat açıklamıştı ve transferin gerçekleşmesi şartını Cenk'in istemesine bağlamıştı. Cenk Tosun ise Avrupa'da misyonunu henüz tamamlamadığını ve "Türk bayrağını dalgalandırmak istiyorum" sözleriyle dönmeyi düşünmediğini açıkça ifade etmişti.

Bu sezon Everton'da 7 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu 1 gol attı. Haziran ayında düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi düzenli forma giymek isteyen Cenk Tosun'un ağız değiştirmesi dikkatlerden kaçmadı.

Cenk Tosun fikrini değiştirdi, yeniden Kartal oluyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Cenk Tosun Everton
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.