Cenk Tosun: Misyonumu tamamlamadım, dönmeyi düşünmüyorum

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Cenk Tosun, geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Tivibu Spor'a konuşan milli golcü, henüz misyonunu tamamlamadığını ve Beşiktaş'a dönmeyi şimdilik düşünmediğini söyledi.

Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerin başında gelen Cenk Tosun'dan Siyah-Beyazlı taraftarları üzen açıklamalar... Tivibu Spor'a konuşan 29 yaşındaki golcü, geri dönmeyi düşünmediğini söyledi.

Everton'un milli yıldızının sözlerinden satırbaşları şöyle: 

"Neden fazla şans bulamadığımı bilmiyorum. Elimden geleni yapıyorum. Burada oynamasam da Milli Takım'a gittiğimde goller atıyorum. Bence de hak ettiğim şansı bulamıyorum. Bu sezon Calvert-Lewin iyi bir sezon geçiriyor. Burada mücadelemi sürdürmek istiyorum. Şans bana gelecektir."

"Şimdilik Beşiktaş'a gelme düşüncem yok. Misyonumun dolduğunu düşünmüyorum, İngiltere'de kalıp, bayrağımızdan, vatanımızdan daha çok söz ettirmek istiyorum. Türkiye'ye dönme gibi bir niyetim yok şu anda. Beşiktaş'ta 2017-18 takımımız şimdiki takımdan daha güçlüydü. Şu andaki Beşiktaş kadrosunda ben oynarım. Alanyaspor'u izledim, top yapan bir takım. Alanya bu oyunu Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynuyor, bu çok değerli. Alanya'nın futbolunu çok beğeniyorum ama Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında bir tık önde olduğunu söyleyebilirim."

Cenk Tosun'un ismi ara transfer döneminde Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'la da anılıyor.

Cenk Tosun: Misyonumu tamamlamadım, dönmeyi düşünmüyorum ile ilgili etiketler Cenk Tosun Everton Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.