Cenk Tosun attı, Manchester City yıkıldı!

İngiltere Premier Lig'de 23. hafta mücadelesinde Manchester City ile Crystal Palace karşı karşıya geldi.

Premier Lig 23. hafta maçında Manchester City, evinde Crystal Palace'ı ağırladı. Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. 

Manchester City, Crystal Palace karşısında galibiyeti 90. dakikada kaçırdı. Palace'ın ilk sayısı ara transfer döneminde kiralık gelen Cenk Tosun'dan geldi.

Cenk Tosun attı, Manchester City yıkıldı!

Zirve yarışından kopmak istemeyen Manchester City, 39. dakikada Cenk Tosun'un kafa golüyle 1-0 geri düştü. Maç boyunca etkili bir oyun sergileyen City, aradığı gole 82'de Kun Aguero ile ulaştı. Arjantinli 87'de bir kez daha sahneye çıktı ve City'yi 2-1 öne geçirdi. 90'da Fernandinho'nun kendi kalesine attığı golle Maviler, 2-2'lik skora razı oldu.

Bu skorun ardından Manchester City puanını 48'e, Crystal Palace ise 30'a çıkardı. Premier Lig lideri Liverpool, Manchester United'ı yendiği takdirde City ile arasındaki puan farkı 16'ya çıkacak.

Cenk Tosun attı, Manchester City yıkıldı! ile ilgili etiketler Manchester City Premier Lig Cenk Tosun Premiere League crystal palace
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.