Cenk Tosun ailesiyle yaşacağı yeni evi için kesenin ağzını açtı

İngiltere Premier Lig'de Everton forması giyen milli futbolcu Cenk Tosun, Acarkent'te ailesiyle birlikte yaşayacağı yeni evi ve dekorasyonu için servet ödedi. İşte detaylar...

İngiltere’nin Everton takımında top koşturan “Tosun Paşa” lakaplı Cenk Tosun, yeni sarayını Acarkent’te buldu! Tosun, sarayı andıran evine 18 milyon TL ödedi.

Cenk Tosun ailesiyle yaşacağı yeni ev için kesenin ağzını açtı


2019 yılında 22.5 milyon Euro’ya, İngiltere’nin Premier League takımlarından Everton’a transfer olan Cenk Tosun, İstanbul Acarkent’ten ev aldı. Sarayı andıran evini kaba inşaattan 18 milyon TL’ye satın alan yıldız futbolcu, evin içini 2016 yılında nikah masasına oturduğu eşi Ece Akgürbüz Tosun’un zevkine göre yaptırıyor.

Cenk Tosun ailesiyle yaşacağı yeni ev için kesenin ağzını açtı


DEKORASYON İÇİN 15 MİLYON TL...

İki çocuk sahibi olan çiftin, evin dekorasyonu için de 15 milyon TL’yi gözden çıkardığı konuşuluyor.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Geçtiğimiz sezon Everton’dan kiralık olarak Beşiktaş’a gelen yıldız futbolcu, nisan ayında ciddi bir sakatlık geçirmiş ve sahalardan bir yıl boyunca uzak kalacağı bildirilmişti. Nekahet dönemini Türkiye’de geçiren Tosun, tedavisinin yanı sıra yeniden bireysel antrenmanlara başlamış.

Cenk Tosun ailesiyle yaşacağı yeni ev için kesenin ağzını açtı

Ocak ayında Everton’da yeniden top koşturacak olan futbolcu, bu süreci yeni evinde dinlenerek ve bol bol antrenman yaparak geçirmeyi planlıyor.

 

Cenk Tosun ailesiyle yaşacağı yeni evi için kesenin ağzını açtı ile ilgili etiketler Cenk Tosun ece tosun acarkent villa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.