Cenk Eren'den dikkat çeken Koronavirüs teklifi: Aşı çadırları kurulmalı!

Son günlerde tartışma konusu olan Koronavirüs aşısında önceliğin kimlerde olması gerektiği konusuna ünlü sanatçı Cenk Eren'den ilginç bir teklif geldi. Eren toplu taşıma duraklarına aşı çadırları kurulması gerektiğini belirten bir paylaşım yayınladı.

Koronavirüs salgıyla mücadele kapsamında Türkiye geneli aşı çalışmaları devam ederken önceliğin kimlerde olması gerektiği konusu sıkça tartışılıyor.

"NE MİLLETVEKİLİ NE FUTBOLCU NE GAZETECİ ÖNCELİĞİ OLMAZ"

Son olarak Berna Laçin gazeteci olduğunu iddia ederek öncelikli olarak aşı olmuştu. Ünlü şarkıcı Cenk Eren de aşı tartışmalarına dahil oldu. Eren, toplu taşına duraklarına aşı çadırları kurulması gerektiğini söyleyerek, "Ne milletvekili ne futbolcu ne gazeteci önceliği olmaz." dedi.

Cenk Eren'den dikkat çeken Koronavirüs teklifi: Aşı çadırları kurulmalı!

"HER SABAH MECBUREN İŞE GİDEN İNSANLAR ÖNCELİKLİ OLMALI"

Cenk Eren sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada; "Bana göre aşı önceliği kimde olacak biliyor musunuz, toplu taşıma duraklarına kuracaksınız aşı çadırları, her sabah mecburen evine ekmek götürmek için işe giden o insanlar var ya önce onları aşılayacaksınız. Ne milletvekili ne futbolcu ne gazeteci önceliği olmaz." ifadelerini kullandı.

"BU DÖNEMDE LÜKSE PARA HARCAMAK GÜNAH"

Ünlü şarkıcı Cenk Eren geçtiğimiz günlerde, pandeminin müzisyenlerin hayatını alt üst ettiğine dikkat çekti. Cenk Eren lüks bir yaşam sürmediğini belirtti. Ünlü şarkıcı “Bu dönemde lükse para harcamak günah” ifadelerini kullandı.

Cenk Eren'den dikkat çeken Koronavirüs teklifi: Aşı çadırları kurulmalı! ile ilgili etiketler Cenk Eren Berna Laçin koronavirüs aşısı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.