Cenk Eren sattığı evinin son halini görünce neye uğradığını şaşırdı

56 yaşındaki şarkıcı Cenk Eren, evini sattığı kişi tarafından kendisine gönderilen video ile neye uğradığını şaşırdı. Ünlü şarkıcı bir süre önce Araplara kiraladığı evinin son halini görünce hayrete düştü. Eren, kiracıların evden çıktıktan sonraki son halini gözler önüne serdi ve duruma isyan etti.

Ünlü şarkıcı Cenk Eren, evinin yeni sahibi tarafından kendisine gönderilen bir video ile neye uğradığını şaşırdı. Cenk Eren, geçtiğimiz yıl İstanbul’daki evini Suudi Arabistanlılara bir yıl kontratla kiraya verdi. Şarkıcı, 6 ay önce de evini sattı.

Cenk Eren sattığı evinin son halini görünce neye uğradığını şaşırdı


EVİ HAREBEYE ÇEVİRDİLER

Eren önceki gün evin yeni sahiplerinin kendisine gönderdiği video ile hayrete düştü. Kiracılar, evin içini adeta talan etti. Ünlü şarkıcı görüntüleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak duruma isyan etti.

Cenk Eren sattığı evinin son halini görünce neye uğradığını şaşırdı - Resim : 2


Araplara kiraladığı eski evinin son halini görünce şok geçiren Cenk Eren evin o halini şu sözlerle yayınladı: “Bir atasözü var, ‘Beş parmağın, beşi de bir olmaz’. Öyle düşünmek istiyorum. Arap dostlarımız kiraladıkları daireyi böyle kullanıp bırakıp gitmiş. Vicdanla alakalı bir durum.”

 

Cenk Eren sattığı evinin son halini görünce neye uğradığını şaşırdı ile ilgili etiketler Cenk Eren Sosyal Medya kiracı kiralık ev
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.