Cenk babasına isyan etti: 'Bunu neden yaptın'

Beşiktaş'ın yıldızı Cenk Tosun'un babası Şenol Tosun'un yaptığı açıklama oğlunu zor durumda bıraktı.

Cenk Tosun'un babası Şenol Tosun'un, "Quaresma ile Talisca oğluma pas atmıyor. Quaresma'nın daha önce çok asisti oldu ama son zamanlarda o da pas vermiyor. Beşiktaş, Talisca'nın umurunda değil. Oğlum Cenk Beşiktaş için canını dişine takmış" şeklindeki açıklamaları takım içinde krize neden oldu.

Herkes genç oyuncuya babasının bu açıklamaları bilinçli bir şekilde yaptığını, bir yerlere mesaj vermek niyetinde olduğunu düşündü. Kulüp içinde huzur bozan açıklamalar golcü Cenk Tosun'u da zor durumda bıraktı.

KEŞKE ÖNCE BANA SORSAYDIN

Hemen babasını arayan Cenk Tosun, isyan etti. Kendi adına böyle bir açıklama yapmasının çok yanlış olduğunu belirten Cenk, "Baba bunu neden yaptın. Şimdi herkes sana benim bu tür laflar kullandığımı düşünecek. Benim düşüncemin de böyle olduğunu sanacak. Beni çok zor durumda bıraktığının farkında mısın. Şimdi ben bunu takımdaki arkadaşlarıma, hocama, yönetime nasıl açıklayacağım. Keşke böyle bir şey yapmadan önce benimle konuşsaydın" diye sitem etti. Babası da yaptığı açıklamadan pişman olduğunu belirtip, oğlunun gönlünü almaya çalıştı.

Cenk babasına isyan etti: 'Bunu neden yaptın' ile ilgili etiketler Cenk Tosun Beşiktaş baba şenol tosun isyan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.