Cengiz yoksa galibiyet de yok!

Cengiz Ünder'in sakatlığı nedeniyle oynamadığı maçta Roma, deplasmanda Bologna ile 1-1 berabere kaldı.

İtalya Serie A'nın 30. haftasında Bologna ile Roma karşı karşıya geldi. Renato Dall'Ara Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Bologna 18. dakikada Pulgar'ın golüyle öne geçerken, Roma'ya beraberliği getiren gol, 61. dakikada EL Shaarawy'nin yerine oyuna dahil olan Bosnalı yıldız Edin Dzeko'dan geldi.

Roma'nın son haftalardaki yükselen yıldızı milli oyuncumuz Cengiz Ünder, sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giymedi. Öte yandan Nainggolan, 17. dakikada sakatlanarak yerini Gerson'a bıraktı.

Bu sonucun ardından Roma 3 maç sonra puan kaybetti ve 60 puanla 3. sırada yer aldı. Bologna ise üst üste 2. beraberliğğini alarak 35 puanla 11. basamakta kaldı.

Serie A'nın 31. haftasında Roma evinde Fiorentina ile karşı karşıya gelecekken, Bologna ise deplasmanda Crotone'ye konuk olacak.

Cengiz yoksa galibiyet de yok! ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Roma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.