Cengiz ve Hakan karantinada mı?

A Milli Futbol Takımı'mızın yıldız isimleri Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder'in son durumu belli oldu.

A Milli Futbol Takımı'mızın yıldız isimleri Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder'in son durumu belli oldu. Bilindiği üzere Hakan Çalhanoğlu Milan'da forma giyerken Cengiz Ünder, Roma'da futbol hayatını sürdürüyordu. Peki, İtalya'da top koşturan bu ikilinin son durumu nasıl?

Cengiz ve Hakan karantinada mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle İtalya'da oynayan A Mili futbolcularımız Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder'in durumu da merak ediliyordu.

Cengiz ve Hakan karantinada mı? - Resim : 2A Milli Takım doktoru Ufuk Şentürk milli oyuncularımızı yakından takip ediyor... Şentürk, oyuncularımızın kulüpleriyle irtibata geçerek sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Milan, oyunculara pazartesi gününe kadar izin verdi. Hakan Çalhanoğlu Almanya'ya ailesinin yanına gitti. Sağlık sorunu olmayan Cengiz ise Roma'da evinden çıkmıyor.

 

Cengiz ve Hakan karantinada mı? ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Hakan Çalhanoğlu Koronavirüs Korona Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.