Cengiz Ünder'in pozisyon pozisyon ilk maçı! / VİDEO

Cengiz Ünder, Roma'nın Tottenham'ı 3-2 yendiği maçta Roma kariyerinin ilk golünü kaydetti. İkinci 45 dakikada forma giyen Cengiz Ünder 70'te Tottenham ağlarını havalandırıp siftah yaparken, aynı zamanda %53 oyla maçın adamı seçildi. Karşılaşma sonrası Roma Teknik Direktörü Eusebio Di Francesco milli futbolcumuza övgüler yağdırdı. İşte o maçtan önemli kareler...

İkinci 45 dakikada forma giyen Cengiz Ünder 70'te Tottenham ağlarını havalandırıp siftah yaparken, aynı zamanda %53 oyla maçın adamı seçildi.

Karşılaşma sonrası Roma Teknik Direktörü Eusebio Di Francesco milli futbolcumuza övgüler yağdırdı

Di Francesco "Cengiz, muhteşem bir oyuncu. Büyük potansiyeli olduğu için onu seçtik. Gelişimini sürdürecek, oyunda ölümcül vuruşlara sahip bir oyuncu. Sadece sahadaki adımlarını geliştirmesi gerekiyor. Bu normal ama"" ifadelerini kullandı.

kdfhgkjhdfkghdfg

İlk maçındaki performansı ile maçın adamı seçilen Cengiz Ünder, İtalyan basınında manşetleri süsledi. Corriere dello Sport'un "Yeni bir yıldız doğdu" dediği Cengiz için Forza Roma "Kişiliği, aldığı eğitimiyle sahada kendini gösterdi" yorumu yapıldı.

İşte Cengiz'in ilk maçından kare kare pozisyonları;

Cengiz Ünder'in pozisyon pozisyon ilk maçı! / VİDEO ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Roma Tottenham ilk maç ilk gol özet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.