Cengiz Ünder, Türkiye - Lüksemburg maçı sonrası konuştu! Sevincini yaşamıyoruz, hayal kırıklığı...

Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup'taki beşinci maçında Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldı ve B Ligi'ne yükseldi. Maçın sonunda açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, "B Ligi'ne çıktık ama sevincini yaşayamıyoruz. Benim için hayal kırıklığı." ifadelerini kullandı.

Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup'taki beşinci maçında Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldı ve B Ligi'ne yükseldi.

KARŞILAŞMA SONRASI CENGİZ ÜNDER AÇIKLAMALARDA BULUNDU:

"Hedefimiz gol yemeden B Ligi'ne çıkmaktı. B Ligi'ne çıktık ama sevincini yaşayamıyoruz. Benim için hayal kırıklığı. Bu gruptan gol yemeden çıkmamız gerekiyordu. 3-3 beklediğimiz bir şey değildi.''

''C Ligi'nde hedefimiz gol yemeden B Ligi'ne çıkmaktı. Bu maçlarda gol yemememiz ve kendimizi sorgulamamız gerekiyor. Benim için hayal kırıklığı. Böyle olmamalıydı. Ben çok üzüldüm gerçekten."

Cengiz Ünder, Türkiye - Lüksemburg maçı sonrası konuştu! Sevincini yaşamıyoruz, hayal kırıklığı... ile ilgili etiketler A milli futbol takımı Türkiye Cengiz Ünder lüksemburg uefa uluslar ligi Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.