Cengiz Ünder seçimini yaptı! O takıma 'tamam' dedi!

Gelen son dakika haberine göre; İtalya'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'in yeni adresi belli oldu. 22 yaşındaki futbolcu, Napoli ile senelik 3 milyon euro kazanacağı bir sözleşme konusunda anlaştı. Mavilerin, transferi bitirmek adına Roma ile son görüşmeleri yaptığı bildirildi.

Gelen başarısız sonuçlardan dolayı oluşan maddi sıkıntılar nedeniyle Cengiz Ünder'i satma hazırlıklarına başlayan Roma kulübünde, genç futbolcunun yeni adresi belli oldu.

NAPOLİ İŞİ BİTİRMEYE YAKIN

Sarı-kırmızılıların Napoli ile oyuncu için transfer görüşmeleri yürüttüğü ve anlaşmanın yakın olduğu bildirildi.

İtalyan basınına göre, Cengiz ise Napoli ile her konuda anlaştı. Bireysel konularda el sıkışan futbolcunun gök mavili ekipten yıllık 3 milyon euro maaş alacağı belirtildi.

TAKAS İHTİMALİ KONUŞULUYOR

Napoli’nin, bonusların da içinde olduğu 25 milyon euroluk bir bonservis bedeli teklif ettiği, Roma’nın ise 30 milyon euro istediği ifade edildi.

Milliyet'in aktardığına göre ise, güney ekibinin ayrıca, sağ bek Kevin Malcuit’i de bu transferde ödeyeceği paraya eklemek istediği, iki kulüp arasında bu detaylar üzerinde süren görüşmelerin kısa bir süre içerisinde tamamlanmasının beklendiği kaydedildi.

 

Cengiz Ünder seçimini yaptı! O takıma 'tamam' dedi! ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Roma Napoli Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.