Cengiz Ünder, İtalya'da geceye damga vurdu!

İtalya Serie A'nın 33. haftasında Roma, Cengiz Ünder'in bir gol attığı maçta konuğu Genoa'yı 2-1'lik skorla mağlup etti. Cengiz bu sezon Serie A'da altıncı golüne imza attı.

İtalya Serie A’da 33. hafta mücadelesinde Roma, Genoa’yı konuk etti. Cengiz Ünder’in ilk 11’de başlayıp 77 dakika sahada kaldığı maçta Roma sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılırken milli yıldızımız karşılaşmanın 17. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı ve sezonun ikinci yarısındaki başarılı çizgisini sürdürdü.

Roma üç puana 17’de Cengiz Ünder ve 52’de kendi kalesine Ergin Zukanovic’in attığı gollerle uzanırken konuk ekibin tek golü Gianluca Lapadula’dan geldi. Bu sonuçla Roma puanını 64’e yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu. Genoa ise 38 puanla 12. sırada kaldı. Cengiz Ünder bu sezon Serie A’da altıncı golüne imza attı.

Cengiz Ünder, İtalya'da geceye damga vurdu! ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Roma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.