Cengiz Ünder için inanılmaz teklif!

Roma'da sezona harika başlayan Cengiz Ünder'in peşine düşen Bayern Münih'in 60 milyon euroluk bir teklif hazırladığı kaydedildi.

Roma forması giyen ve son 2 haftada yükselişe geçen milli oyuncumuz Cengiz Ünder'in ismi transfer dedikodularına karışmaya başladı.

Sporx'te yer alan habere göre; İtalyan basını, 21 yaşındaki genç yıldız adayı için Bayern Münih'in devreye girdiğini yazdı. Arjen Robben'in 34 yaşına gelmesi nedeniyle bir kanat oyuncusu arayışına giren Alman ekibinin, Cengiz Ünder için 60 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı ifade edildi.

Milli oyuncuyu birkaç aydır izleyen ve gelişiminden memnun kalan Bayern Münih'in, Cengiz'in düşük maaşı nedeniyle de istekli olduğu kaydedildi.

"ARSENAL VE MANCHESTER CITY DE İZLİYOR"

Cengiz Ünder'in peşinde Arsenal ve Manchester City'nin de olduğu kaydedilirken, Roma'nın önümüzdeki yazdan itibaren teklifleri dinlemeye hazır olduğu vurgulandı.

Bu sezon Roma'da 7 maçta 525 dakika süre alan Cengiz Ünder, 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Cengiz Ünder için inanılmaz teklif! ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Roma Bayern Münih Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.