"Cengiz için Türkçe öğreniyorum"

Alessandro Florenzi, Cengiz Ünder için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Serie A'da Roma formasıyla çıktığı son 6 karşılaşmada 5 gol kaydederek tüm gözleri üzerine çeviren Cengiz Ünder, takım arkadaşlarının da göz bebeği haline geldi.

Roma ve İtalya Milli Takımının önemli futbolcularından Alessandro Florenzi, 20 yaşındaki oyuncu için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

27 yaşındaki deneyimli sağ bek, ''Cengiz Ünder'le birlikte oynamaktan çok keyif aldığımı söylemeliyim. Çok iyi bir dönem geçiriyor burada. Eğer onun yaşında ben Türkiye'ye gidiyor olsam, 3 yılda 3 kelime Türkçe konuşamazdım. Bu yaşta İtalya'ya gelip İtalyanca öğrenmek hiç de kolay değil. Ben de üstüme düşeni yapıp onu rahatlatmak için, 2-3 kelime Türkçe öğrendim. Çok yetenekli bir futbolcu, onu rahat bırakmak gerek çünkü ona ihtiyacımız var'' diye konuştu.

"Cengiz için Türkçe öğreniyorum" ile ilgili etiketler Cengiz Ünder florenzi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.