Cenaze törenine yüzlerce vatandaş katıldı!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ordulu 4 işçi, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yüksek gerilim işinde çalışmak üzere Ordu’dan Antalya’ya giden işçilerin bulunduğu Oktay Ev (38) idaresindeki kamyonet, dün sabah saat 05.00 sıralarında Polatlı ilçesinde kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan elektrik işçileri Yılmaz Sofuoğlu (44), Ertuğrul Sofuoğlu (19) ve Serdar Çayır (30) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden Ordu Gölköy nüfusuna kayıtlı 4 kişi, otopsileri tamamlandıktan sonra Ordu’nun Gölköy ilesine getirildi. Kazada ölen 4 kişiden baba-oğul Yılmaz ile Ertuğrul Sofuoğlu da aynı araçta can verdi.

Gölköy ilçesi Kale Mahallesi’nde bulunan Kale Camii'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından hayatını kaybeden işçiler toprağa verildi. Cenaze törenine yüzlerce vatandaş katıldı.

Cenaze törenine yüzlerce vatandaş katıldı! ile ilgili etiketler Ankara Ordu İşçi kaza cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.