Cenaze töreninden dönerken ölüyorlardı

Kırıkkale’de bir aile cenaze töreninden dönüşte kaza geçirdi. Ailenin içinde bulunduğu otomobil bariyerlere çarparak metrelerce sürüklendi. Su kanalına devrilen araçtaki 1’i çocuk 6 kişi yaralandı.

Çorum’un Sungurlu ilçesindeki bir yakınlarının cenaze törenine katılan İsmail B. ve ailesi, evlerine dönmek için yola çıktı. Ailenin içinde bulunduğu İsmail B. (30) idaresindeki 06 ET 0906 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolunda, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde savrularak demir bariyerlere çarptı.

Yaklaşık 130 metre sürüklenen otomobil, su kanalına devrildi. Kazda otomobil sürücüsü İsmail B. ile araçta bulunan Leyla B. (28), K.B. (2), Alparslan B. (57), Sultan B. (50) ve Neriman Y. (46) yaralandı.

Cenaze töreninden dönerken ölüyorlardı

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazada kullanılmaz hale gelen otomobil çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

İHA

Cenaze töreninden dönerken ölüyorlardı ile ilgili etiketler Kırıkkale kaza cenaze dönüşü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.