Cenaze töreninde sahte uyuşturucu kullanan 4 kişinin solunumu durdu!

Meksika’da sahte kokain tüketen 5 kişiden 4’ü hayatını kaybederken, diğer şahsın da sağlık durumunun ciddi olduğu açıklandı.

Meksika’nın Jalisco eyaletinin Zapopan şehrinde geçtiğimiz çarşamba günü katıldıkları cenaze töreninde uyuşturucu madde kullanan 5 kişi, olaydan birkaç saat sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

SAHTE KOKAİN YÜZÜNDEN SOLUNUMLARI DURDU

Hastanede yapılan müdahaleye rağmen sahte kokain kullananlardan 4’ünün solunumunun durması sebebiyle hayatını kaybettiği, diğerinin ise sağlık durumunun ciddi olduğu açıklandı.

Sahte uyuşturucu madde kullananların ölmeden önce polise verdikleri ifadede kokain kullandıklarını belirttikleri açıklanırken, yakınları ise kokain kullananların kısa süre önce Kolombiya’yı ziyaret ettiklerini söyledi.

Jalisco Eyaleti Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını, tüketilen maddenin türünü ve nereden elde edildiğini araştırdıklarını bildirdi. Tüketilen maddenin ne olduğuna dair henüz bir resmi açıklama yapılmazken, ölümcül bir uyuşturucu maddesi olan fentanil olduğu iddia edildi.

Cenaze töreninde sahte uyuşturucu kullanan 4 kişinin solunumu durdu! ile ilgili etiketler Meksika cenaze uyuşturucu sahte kokain kokain sahte öldü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.