Cenaze İşleri filminin konusu nedir? Cenaze İşleri oyuncuları kimlerdir?

22 Şubat Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Cenaze İşleri filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Cenaze İşleri hangi kanalda, Cenaze İşleri oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

22 Şubat Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Cenaze İşleri adlı komei filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Cenaze İşleri 2017 yılında vizyona girmiştir. Cenaze İşleri adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Cenaze İşleri filminin konusu nedir, Cenaze İşleri oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Cenaze İşleri filminin konusu ne?

Belediyede cenaze işleri görevlisi olan Orhan, aynı zamanda kimsesizler mezarlığının da sorumlusudur. Sevgilisi Serpil’le evlenmek istemektedir; fakat parasızlıktan evlenemiyordur. Orhan’ın arkadaşı Rafet, bir cesedi ortadan kaldırmak ister ve bunun için Orhan'dan para karşılığında cesedin kimsesizler mezarlığına gömülmesini istemiştir.

Cenaze İşleri filminin konusu nedir? Cenaze İşleri oyuncuları kimlerdir?

Orhan’ın vicdanı bu durumda rahat etmez; ancak alacağı parayla Serpil’le evlenebileceğini düşünür ve istemeyerek de olsa teklifi kabul etmiştir. Fakat, cesedin gömüleceği sırada, adamın ölmediği fark edilir ve işler iyice karışmıştır.

Cenaze İşleri filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Korhan Uğur

Oyuncular: Melih Selçuk, Ergun Kuyucu, Melis Cemre Çınar

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 8 Eylül 2017 / 1s 40dk

Cenaze İşleri filminin konusu nedir? Cenaze İşleri oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Cenaze İşleri filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.