CHP kendini aklamaya çalışırken sert kayaya çarptı! Süleyman Soylu o iftiraya böyle cevap verdi

Plan ve Bütçe Komisyonunda İçişleri Bakanlığını ‘uyuşturucu’ iftirasıyla zan altında bırakmak isteyen CHP’ye Bakan Soylu, “Kara para aklayan da şerefsizdir, uyuşturucu ticareti yapan da şerefsizdir, ispat etmeyen Kılıçdaroğlu da şerefsizdir. Kılıçdaroğlu şerefsizdir.” ifadeleriyle çok sert tepki gösterdi.

2023 bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda hareketli anlar yaşandı. CHP tarafından, 'Türkiye cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapıyor' iddialarının gündeme gelmesi üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sert tepki gösterdi. 

"KARA PARA AKLAYAN ŞEREFSİZDİR"

Soylu, "Diyeceksiniz ki ‘Türkiye cari açığını kapatmak için uyuşturucu ticareti yapacak.’ Bu salonda kimin aklına böyle bir şey geliyor. Kara para aklayan da şerefsizdir, uyuşturucu ticareti yapan da şerefsizdir, ispat etmeyen Kılıçdaroğlu da şerefsizdir. Kılıçdaroğlu şerefsizdir.” ifadelerini kullandı.

CHP KENDİ SKANDALLARINI BÖYLE Mİ ÖRTECEK?

Parti içerisindeki taciz iddiaları her geçen gün ayyuka çıkan CHP'de yaşanan büyük skandal gündemi sarsmıştı. CHP'li İBB'de belediyenin kontrol ve denetiminde olan cenaze nakil aracında Adana'da 144 kilo 550 gram esrar ele geçirilmişti. 

CHP kendini aklamaya çalışırken sert kayaya çarptı! Süleyman Soylu o iftiraya böyle cevap verdi

CHP'li İBB, uyuşturucu skandalının ardından çalışanların belediye bünyesinde olmadığı beyanı ile kendini savunmaya çalıştı. İstanbul Belediyesi'ne bağlı ve denetim sorumlulukları bünyesinde bulunan bir firmada yaşanan uyuşturucu skandalı siyaset gündemini de sarsmıştı. CHP'nin bütün bu olanların ardından AK Parti'yi uyuşturucu ticareti yapmakla suçlaması ise bir hayli tepki çekti.

"VAKTİNİZ VARKEN KAÇIN"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir canlı yayında uyuşturucu satıcıları için "Burdan onlara sesleniyorum, vaktiniz varken kaçın" sözleri de hafızalarda yer edindi. 

CHP kendini aklamaya çalışırken sert kayaya çarptı! Süleyman Soylu o iftiraya böyle cevap verdi ile ilgili etiketler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.