Cemre Kemer hamile mi?

Üç hafta önce evinde sade bir törenle evlenen Hepsi grubunun eski solisti Cemre Kemer, Instagram'dan şişen karnını gösterdiği bir fotoğraf paylaştı. Ünlü şarkıcının hamile olduğu ileri sürüldü.

Bir döneme damga vuran Hepsi Grubu üyelerinden Cemre Kemer, geçtiğimiz hafta ani bir kararla sevgilisi Emir Medina ile nikah masasına oturmuştu. Kemer, sosyal medya hesabı üzerinden nikahta çekilen görüntüleri paylaşarak, "Şimdilik fotoğraflar çok eksik... Korona yüzünden sadece ailelerimiz katılabildi. Çoğu dostum ne yazık ki yoktu... Fakat havaların daha güzel olacağı ve kimseyi risk altına sokmayacağımız günleri heyecanla bekliyoruz... Sağlık her şeyden önce..." demişti.

Cemre Kemer hamile mi?

KAFA KARIŞTIRAN FOTOĞRAF

Kemer şimdi de, sosyal medya hesabından reklamını yaptığı bir markanın tahtını giyerek aynanın karşısında poz verdi. Söz konusu fotoğrafta Kemer'in karnının çok belirgin olması dikkat çekti. Bu sebeple koronavirüs sebebiyle sade bir törenle evlenen Kemer hakkında kafaları karıştıran bir iddia ortaya atıldı.

Cemre Kemer hamile mi? - Resim : 2

BEBEK Mİ GELİYOR?

Instagram hesabını aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen Cemre Kemer, belirginleşen karnına işaret ederek, "Peki o halde, bu fotoğrafı sabah çekmiştim. Önden 1, yandan 1,5 porsiyonum" notuyla fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşımın ardından ise, Kemer'in hamile olduğuna dair iddialar ortaya atılmaya başlandı. 

Kemer, hakkında çıkan söz konusu hamilelik iddialarıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Ünlü ismin hayranları bir an önce Kemer'den gelecek yanıtı bekliyor.

GRUP HEPSİ BARIŞTI

Bir dönemin en çok dinlenen gruplarından olan Hepsi, yıllar önce aralarında çıkan bir tartışma sonucunda Gülçin Ergül'ün gruptan ayrılmasıyla birlikte yollarına 3 kişi devam etme kararı almıştı. Yıllar süren küslüğün ardından geçtiğimiz aylarda Cemre Kemer ile Gülçin Ergül'ün sosyla medya hesaplarından birbirini takip etmesiyle aradaki buzlar erimişti. 

Cemre Kemer hamile mi? - Resim : 3

 

Cemre Kemer hamile mi? ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya cemre kemer Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.