Cemre Birand: Torunum Türkiye'yi Suriyelilerle paylaşmasın!

Merhum gazeteci Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand sosyal medya hesabından Suriyelileri hedef alan bir paylaşımda bulundu. Suriyelilerin ülkelerine ne zaman döneceğini soran Birand, "Torunumun Türkiye’yi onlarla paylaşmasını istemiyorum" ifadesini kullandı. Birand'ın bu paylaşımı büyük tepki çekti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık FETÖ manipülasyonlarına destek veren, Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand bu kez de Türkiye'ye sığınmak zorunda kalan Suriyelileri hedef aldı.

"TORUNUMUN TÜRKİYE’Yİ ONLARLA PAYLAŞMASINI İSTEMİYORUM"

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Suriyelilerin vatanlarına geri dönüşü ile ilgili herhangi bir plan varmı?" diye soran Birand,  "Torunumun Türkiye’yi onlarla paylaşmasını istemiyorum ama geri dönmelerini imrendirecek hiç bir plan bilmiyorum" ifadesini kullandı.

Cemre Birand'ın bu sözleri takipçilerinin tepkisini çekti.

Cemre Birand: Torunum Türkiye'yi Suriyelilerle paylaşmasın!

TAKİPÇİLERİNİN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Kimi takipçisi Virand'a 'Neden paylaşmasınlar?' diye sorarken, kimileri de böyle bir düşüncenin faşistçe bir yaklaşım olduğunu söyledi.

 

Cemre Birand: Torunum Türkiye'yi Suriyelilerle paylaşmasın! ile ilgili etiketler Suriyeli Twitter cemre birand
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.