Cemre Birand şimdi de ÇED raporuna itiraz etti

Uzun süredir 15 Temmuz darbe girişimine katılan FETÖ'cü askeri öğrencilerin suçsuz olduğunu savunarak Twitter hesabından FETÖ'ye manipülasyonlarına destek veren Cemre Birand, şimdi de Kanal İstanbul tartışmalarına dahil oldu.

Kanal İstanbul projesi için hazırlanan son şekli verilen Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu yeterli bulunarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün halkın görüşüne açıldı.

Nihai” olarak kabul edilen ÇED raporu 10 gün boyunca görüş ve öneriler için askıda kalacak.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık FETÖ manipülasyonlarına destek veren, merhum gazeteci Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand da konuyla ilgili görüşünü paylaştı.

RAPOR 'TARAFLI' İDDİASI

ÇED raporunun 'taraflı' olduğunu ima eden Birand, "Kanal İstanbul için niye milletlerarası tarafsız bir ÇED raporu yapılmıyor anlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Cemre Birand şimdi de ÇED raporuna itiraz etti

 

Öte yandan Birand'ın ÇED raporunu eleştiren haberleri de Twitter hesabından retweet ettiği görüldü.

Cemre Birand şimdi de ÇED raporuna itiraz etti - Resim : 2

Cemre Birand şimdi de ÇED raporuna itiraz etti - Resim : 3

 

KİM BU CEMRE BİRAND? ARKASINDA NASIL BİR YAPI VAR?

Birand'ın uzun süredir Türk yargısına karşı belli bir kesimi provoke etmek için gösterdiği çabanın perde arkasında nasıl bir motivasyonun yattığını ise bir süre önce gazeteci Reha Muhtar kamuoyunun gündemine taşımıştı.

Bu çerçevede, Cemre Birand'ı "NATO Gladyosu"nun Türkiye'deki uzantısı olmakla itham eden Reha Muhtar'ın dikkat çeken iddiaları bir kez daha hafızalarda tazelendi.

Reha Muhtar, Cemre Birand'ı "NATO’da önemli bir rütbede bulunan kişi" olarak tanımlamış ve "derin operasyonlar yürüttüğünü" belirttiği Birand'ı "etki ajanı" olmakla suçlamıştı.

CEMRE BİRAND HAKKINDAKİ O SUÇLAMALAR İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

Cemre Birand şimdi de ÇED raporuna itiraz etti ile ilgili etiketler FETÖ İstanbul Kanal İstanbul ÇED cemre birand
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.