Yakalanan FETÖ'cü için ağıt yaktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Meksika imamı Osman Karaca, Milli İstihbarat Teşkilatınca (MİT) yurt dışında düzenlenen başarılı bir operasyonla yakalandı.

FETÖ bünyesinde üst düzey görevlerde bulunan, hakkında "Silahlı terör örgütü kurma ve yönetme" suçundan arama ve yakalama kararı olan Karaca, MİT tarafından yakalandıktan sonra Türkiye'ye getirildi.

MİT'in bu başarılı operasyonu, uzun süredir FETÖ tezlerini sosyal medyada yaymayı ve desteklemeyi kendisine görev bilen Cemre Birand'ı rahatsız etti.

Yakın tarihte özellikle ABD, Rusya ve İsrail tarafından sık sık benzerleri gerçekleştirilen bu yurt dışı operasyonun kanuni altyapısını yetersiz gören Cemre Birand, FETÖ ile mücadeleyi "devlet ciddiyetine aykırı" buldu.

Yakalanan FETÖ'cü için ağıt yaktı!

Rahmetli gazeteci Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand, konuyla ilgili şu mesajı paylaştı;

"Tabii ki FETÖ ile mücadele olacak, ama kanuni yollardan olacak, bir Meksika vatandaşını kaçırarak değil. Bu bize hem yakışmıyor, hem boşuna insanlara hakkımızda kötü konuşacak fırsat veriyor.” Hukuken beceremiyoruz,bari kaçıralım” mantığı devlet ciddiyetine yakışmıyor"

HEP FETÖ'NÜN YANINDA!

Ancak Cemre Birand'ın bu sözde "kanun ve nizam" arayışının aslında farklı angajmanlarının perdesi olduğunu SuperHaber okurları yakından biliyor.

SuperHaber daha önce yayınladığı haberlerinde Cemre Birand'ın "NATO" sempatisini ve 15 Temmuz hain FETÖ'cü darbe girişimi sırasında takındığı tutumu okurlarının dikkatine sunmuştu.

Cemre Birand daha önce de pekçok kez benzer gerekçeler ile FETÖ ile mücadeleye karşı çıkmış ve FETÖ tezlerini sosyal medyada servis ederek, adeta örgütün halkla ilişkiler personeli gibi rol üstlenmişti.

Özellikle FETÖ'cü askeri öğrencilerle ilgili sık sık paylaşımlar yapan Birand, kısa süre önce de "Aslan İriç Mali Müşavir" isimli bir Twitter kullanıcısının mesajına destek vermişti.

"40 ay geçti nasıl adalet bu dosya önünüzde olduğu halde bi karar veremediniz. Gençliklerini çaldınız harbiyelilerin. ADALET sadece ADALET." yazılı mesajı RT eden Birand'ın, darbeci FETÖ'cüleri Türk ordusunu NATO adına teslim alamadıkları için mi bu kadar cansiperane savunduğu merak konusu oldu.

Yakalanan FETÖ'cü için ağıt yaktı! - Resim : 2

 

 

Yakalanan FETÖ'cü için ağıt yaktı! ile ilgili etiketler FETÖ 15 Temmuz NATO Darbe cemre birand
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.